Discord hesabımın 2FA kodlarını kaybettim hesabı nasıl geri alırım yedek kodlar var ama hepsini kullanmışım önceden not:konuyu bulamadım o yüzden google
Discord hesabımın 2FA kodlarını kaybettim hesabı nasıl geri alırım yedek kodlar var ama hepsini kullanmışım önceden not:konuyu bulamadım o yüzden google
Hesap kurtarma işlemi için gerekli bilgileri sunun. Bu bilgiler hesabın size ait olduğunu doğrulamak için kullanılacaktır. Discord destek ekibi sizden e-posta adresinizi, kullanıcı adınızı ve hesap oluşturma tarihini talep edebilir.
Discord destek ekibi size hesabınızı doğrulamanız için bir bağlantı gönderebilir. Bu bağlantıyı kullanarak hesabınızın sahipliğini doğrulayabilirsiniz.
Hesabınız doğrulandıktan sonra, Discord destek ekibi 2FA korumasını kaldırabilir veya hesabınıza yeni bir 2FA kodu atayabilir.
Eğer yedek kodlarınızı da kaybettiyseniz, Discord destek ekibi size yeni yedek kodlar sağlayabilir.
Hesabınızın güvenliği için, her zaman 2FA korumasını etkinleştirin ve yedek kodlarınızı güvenli bir yerde saklayın.