Discord hesabına erişme hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhabalar,
Yaklaşık 1 ay once telefonumu sifirlamak zorunda kaldim ve discord hesap sifremi unuttugumu fark etmedim cunku telefonda QR kod ile giris saglamaktaydim.telefonum kaybedince discord hesabimda 2ad nin aktif oldugunu fark ettim ve indirmeye kaltigimda bu cihaza erisim vermedigimden dolayi 2ad kodlarini goruntuleyip sifremi degistiremedim.Suan hesap bilgisayarimda aktif bir sekilde kullanmaktayim ama bilgisayarimin basina bir sey gelirse muhtemel birdaha erisimim olmiyacak.Bircok yontem denedim ticket attim Authy / Discord'ta ya donus alamadim yada biribirine pasladilar authy discord'da ulas anlat diyor discord biz bisey yapamayiz authy'e ulasip durumu anlatin diye sinirsiz bir donguye bağlandı.

Sizden rica meyer bir yolu varsa lutfen yardiminiza cok ihtiyacim var hesabim 2017'den kurulup degerli mesajlar icermekte ve kaybetmek istemiyorum. Bir yolu varsa yardiminizi karsiliksiz birakmiyacagimi belirtmek isterim.

tel no / authy 2ad kod erisim ) yok
Gmail Erişim ) var
sifre) bilinmemekte

Saygılarımla

Memoryhackers Ailesi

Moderatörün son düzenlenenleri:
yone falan oynuyom iste :o
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
kanka discord hesabının gmailimi sendeyse şifremi unuttum diyip şifreyi sıfırla deilse tekrardan ticket aç 2 hafta içinde bakarlar en geç merak etme kurtulur hesabın ticket ile en kötü 2 hafta beklersin

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka discord hesabının gmailimi sendeyse şifremi unuttum diyip şifreyi sıfırla deilse tekrardan ticket aç 2 hafta içinde bakarlar en geç merak etme kurtulur hesabın ticket ile en kötü 2 hafta beklersin
2ad aktif oldugunda 2ad kod gerekiyor sifremi degistirmek icin 2 haftasinda degilim 2 ayda beklerim fakat birsey yapamiyorlar

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
bro şifre değiştir dediğinde mail şifreni hatırlıyorsan mailinden şifre sıfırlama gönderiyorlar

ne yazsam bilemedim
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ticket açarak durumu izah et ilk mail sendeyse rahatlıkla geri verirler hesabı

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
ticket atarak sorunu çözebilirsin. özellikle nitro vs. aldıysan kredi kartı kullandıysan bu kredi kartı bilgilerini atıp doğrulayabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ticket atarak sorunu çözebilirsin. özellikle nitro vs. aldıysan kredi kartı kullandıysan bu kredi kartı bilgilerini atıp doğrulayabilirsin.
ticket attigimda biz sana kurtarma kodu veremeyiz. ve 2ad kaldiramayiz hesabini silmek istersen biz burdayiz diye dalga gecer gibi cevap vermekteler

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
dc hesabının tokeni varsa sende ve hesabın tokeni değişmediyse geri alabilirsin çok bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
vallaha daha dün başıma geldi yaptım hiçbir sonuç alamadım

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kanka mail le uğraşma istersen tickted at direkt dönüyorlar ilk bot dönüyor ondan sonra normal insan dönüyor ve yardımcı oluyorlar senden bazı bilgi isteyip hesabına kavuşuyorsun zaten

say my name
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
telefna veya bağlı olan bi gmail üzerinden ulaşabilrsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...