Discord hesapları neden satılıyor ve satın alınıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Discord hesabı neden satılır ki? Merakımdan soruyorum sadece. Özelliği ne yani? Tam olarak neden parayla birisi satın alıyor?

Moderatörün son düzenlenenleri:
ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Discord hesapları, özellikle yüksek seviyeli veya özel özelliklere sahip olan hesaplar, bazı insanlar tarafından satılabiliyor. Bu hesaplar, genellikle özel rozetleri, yüksek seviyeli sunucu sahipliği veya bazı özel Discord botlarını kullanabilme yeteneği gibi özelliklere sahip olabilirler.

Bazı kullanıcılar, özellikle topluluklarının büyüklüğüne veya popülerliğine göre, yüksek seviyeli bir Discord hesabının sahip olduğu prestijden yararlanmak isteyebilirler. Bu nedenle, bir Discord hesabını satın almak, bazı kullanıcılar için bir statü sembolü haline gelebilir.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Birçok kişi büyük ihtimalle eski olduğundan alınıyor veya illegal işlerle uğraşanlar bu işlerle birçok hesaptan uğraşıyor diye yorumladım bu konuyu hocam

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Ben keyfi olduğunu ve zevk meselesi olduğunu düşünüyorum çünkü genellikle boost rozeti yüksek olan hesap tarihi eski olan veya early ve developer rozeti olan hesaplar satılıyor veya satın alınıyor ve bazıları da bu tarz hesapları çalıp para kazanmak için ellerinden çıkarıyor.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Rozet sevdalısı bir insansan yada diğer kullanıcılara göre ego yükseltmek için alınır yada hesabın dikkat çekmesini azaltmak için alınır , çoğunluk dışında zevk için alanlar olduğunu düşünmüyorum .

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Discord hesabı neden satılır ki? Merakımdan soruyorum sadece. Özelliği ne yani? Tam olarak neden parayla birisi satın alıyor?
CC olabilir id olarak olabilir ilk kurulan hesapların 1 tane I'd si var mesela çok iyi birşey rozet olabilir bir sürü şey var hocam.

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam tercih meselesi bazıları rozet için alıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
eski hesap takıntısı var insanlarda daha güvenilir gösterişli olduğu düşünülüyor bunun için olabilir
veyahutta illegal bir işe girişicekse direk hesap sahibini göstermek için olabilir

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
illegal olaylardan dolayı alıyorlar dostum, bunun gibi çok şey var paparadan yapiyorlar eskifacebook hesap gibi. Dolandırıcılıık

Üye
3 HİZMET YILI
kurduğu grup üyeleri çok olabilr ondandır daha popülerleşmiş ve herkes tarafından tanınan bir discord sunucusu varsa ondan dolayı satılıyor

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hesap oluşturma tarihi ve rozetler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...