Çözüldü Discord İçin Yardıma İhtiyacım Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhabalar , Benim bir Discord hesabım vardı çalındı reeklam spamlamaktan ban yedi numaram o hesapta kayıtlıydı , Yeni hesap açtım ve hesaba telefon numaramı kaydetmeye çalışınca invalid phone number diyor bunu nasıl çözebilirim ?

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Telefon numaranızın kayıtlı olduğu Discord hesabı kapatılmadığı sürece herhangi bir işlem yapılamaz, mevcut telefonu tek bir hesaba entegre edebiliyorsunuz. Discord "Destek" üzerinden yetkililerle iletişime geçip telefonunuz hakkında işlem yaptırın, daha sağlıklı bir çözüm bulabilirsiniz. Tahmini olarak kaç gün geçti bu durumun üzerinden bir de?

☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Telefon numaranızın kayıtlı olduğu Discord hesabı kapatılmadığı sürece herhangi bir işlem yapılamaz, mevcut telefonu tek bir hesaba entegre edebiliyorsunuz. Discord "Destek" üzerinden yetkililerle iletişime geçip telefonunuz hakkında işlem yaptırın, daha sağlıklı bir çözüm bulabilirsiniz. Tahmini olarak kaç gün geçti bu durumun üzerinden bir de?
4 5 ay oldu

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Hesabınız kapandıktan sonra discord'dan silinmesini bekleyin hesabınız silindikten 10-15 iş günü içerisinde telefon bağınız kesiliyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Merhabalar , Benim bir Discord hesabım vardı çalındı reeklam spamlamaktan ban yedi numaram o hesapta kayıtlıydı , Yeni hesap açtım ve hesaba telefon numaramı kaydetmeye çalışınca invalid phone number diyor bunu nasıl çözebilirim ?
discord yardım merkezine mail atıp olay hakkında detay verirsen düzeltebilirler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...