ne nitrosu hacıBilmeyenleriniz için Discord , kendi resmi forumunda bir firmaya sponsor olduğunu , ve şartları karşılayan tüm daha önce nitro almamış kullanıcılara 1 aylık Boostlu Nitro hediye edeceğini belirtti.
Kampanyanın 21 haziranda başlayıp , 19 eylüle kadar da devam edeceğini size söyleyebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 77053
Yapılması çok basit , hemen yapımını size anlatayım.
Öncelikle sponsor firmanın sitesine gidiyoruz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Siteye girdiğimizde zaten bizi büyük bir 1 aylık nitro kampanyasının olduğunu duyuran bir afiş karşılıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 77054
Siteye önce kayıt olup bir hesap oluşturmamız gerekiyor , daha sonrasında uygulamasını indirip oluşturduğumuz hesaba giriş yapıyoruz.
Hesaba giriş yaptığımızda üst tarafta şöyle bir buton bizi karşılayacak.
Ekli dosyayı görüntüle 77055
Daha sonrasında butona tıklayıp , varsayılan tarayıcımızdaki discord hesabına otomatik olarak yönlendiriliyoruz , kart bilgilerimizi giriyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 77056
ÖNEMLİ OKU - Kartın içinde en az 12-13 tl gibi bir miktar olması gerekiyor bot olup olmadığınızın doğrulanması için. İşlem onaylandıktan 10-15 dakika sonra paranız geri iade ediliyor.
Şimdiden hayırlı olsun
ne işe yarıyornerde beleş oraya yerleş hemen alalım
farklı sunucularda farklı profil fotoğrafı,arkaplan vs.ne nitrosu hacı
Post automatically merged:
ne işe yarıyor
discord sunucun varsa bazı özellikler sağlıyo bromne nitrosu hacı
Post automatically merged:
ne işe yarıyor
ben önceden aldım ama şimdi de veriyor banaBilmeyenleriniz için Discord , kendi resmi forumunda bir firmaya sponsor olduğunu , ve şartları karşılayan tüm daha önce nitro almamış kullanıcılara 1 aylık Boostlu Nitro hediye edeceğini belirtti.
Kampanyanın 21 haziranda başlayıp , 19 eylüle kadar da devam edeceğini size söyleyebilirim.
Ekli dosyayı görüntüle 77053
Yapılması çok basit , hemen yapımını size anlatayım.
Öncelikle sponsor firmanın sitesine gidiyoruz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Siteye girdiğimizde zaten bizi büyük bir 1 aylık nitro kampanyasının olduğunu duyuran bir afiş karşılıyor.
Ekli dosyayı görüntüle 77054
Siteye önce kayıt olup bir hesap oluşturmamız gerekiyor , daha sonrasında uygulamasını indirip oluşturduğumuz hesaba giriş yapıyoruz.
Hesaba giriş yaptığımızda üst tarafta şöyle bir buton bizi karşılayacak.
Ekli dosyayı görüntüle 77055
Daha sonrasında butona tıklayıp , varsayılan tarayıcımızdaki discord hesabına otomatik olarak yönlendiriliyoruz , kart bilgilerimizi giriyoruz.
Ekli dosyayı görüntüle 77056
ÖNEMLİ OKU - Kartın içinde en az 12-13 tl gibi bir miktar olması gerekiyor bot olup olmadığınızın doğrulanması için. İşlem onaylandıktan 10-15 dakika sonra paranız geri iade ediliyor.
Şimdiden hayırlı olsun
önceden nitro aldıysanız hesabınıza yine de gelir ama hesabınızda kullanamazsınız maalesefkiben önceden aldım ama şimdi de veriyor bana
Kanka discord kendi forumunda paylaşmış ne tokenlemesi şaka mısın ?kanka niye milleti tokenliyon ayıp degilmi
Öyle bir şey olması mümkün değil , bizzat denendi onaylandı. Ayrıca discordun resmi forumunda da yazıyor.peki bunu yaptıktan sonra paranın geri iade olmaması yokk muu .d
Hayır farklı epicinden.epicin verdiği nitro sanmıştım yanılmışım
Free kanka , bilip bilmeden konuşmayalım.kanka free değil bu arada kampanya gibi bir şeymiş indirim falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?