Merhaba arkadaslar bedava 1 aylik dicord nitro alabilirsiniz.
1. Adım: Opera GX tarayıcısını bilgisayar veya telefonunuza indirin.
2. Adım:
3. Adım: Sayfanın biraz aşağısına kaydırın ve “CLAIM” butonuna tıklayın
4. Adım: Discord’a ait bir web sayfasına yönlendirileceksiniz. Burada hediyeyi alabilmek için “Next” (Devam Et) butonuna tıklayın.
5. Adım: Gerçek bir kişi olduğunu doğrulama amacıyla Discord hesabınıza ekli banka / kredi kartınızı seçerek 74,99 TL’lik bir ödeme yapmanız gerekiyor. Merak etmeyin, birkaç dakika içerisinde geri iade yapılacak.
6. Adım: İşte bu kadar! Discord Nitro aboneliği etkinleştirildi.
NOT: Discord Nitro, abonelik süresi sona erdikten sonra da devam edecektir. Eğer sadece 1 ay denemek istiyorsanız, yenilenme tarihi gelmeden önce iptal etmeyi unutmayın. Aksi taktirde banka hesabınızdan ödeme alacaktır.
1. Adım: Opera GX tarayıcısını bilgisayar veya telefonunuza indirin.
2. Adım:
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
hediyeyi alma sayfasına ulaşın.3. Adım: Sayfanın biraz aşağısına kaydırın ve “CLAIM” butonuna tıklayın
4. Adım: Discord’a ait bir web sayfasına yönlendirileceksiniz. Burada hediyeyi alabilmek için “Next” (Devam Et) butonuna tıklayın.
5. Adım: Gerçek bir kişi olduğunu doğrulama amacıyla Discord hesabınıza ekli banka / kredi kartınızı seçerek 74,99 TL’lik bir ödeme yapmanız gerekiyor. Merak etmeyin, birkaç dakika içerisinde geri iade yapılacak.
6. Adım: İşte bu kadar! Discord Nitro aboneliği etkinleştirildi.
NOT: Discord Nitro, abonelik süresi sona erdikten sonra da devam edecektir. Eğer sadece 1 ay denemek istiyorsanız, yenilenme tarihi gelmeden önce iptal etmeyi unutmayın. Aksi taktirde banka hesabınızdan ödeme alacaktır.