Yönetim(Moderatör/Admin) komutları, Müzik komutları, eğlence komutları ve fazlası. Botu sunucuna ekleyip "::yardım" yazarsan içindekileri görebilirsin.Bu bot ne işe yarıyor bilmeyenler için biraz daha kapmsamlı anlatabilir misiniz Acaba
Qveen
Destek sunucusuna katılarak Qveen'e ulaşabilirsin. Molly'nin kapanma sebebini de merak eden herkese söylüyor zaten.Molly botunu neden kapatıldığını biliyorum belki söylemek istemessin bu bota tabi istersen ortak olmak isrerim
Diğer bot da bazı hatalar veriyordu, umarım bu bot da vermez. Şimdiden eline sağlık.
Önceki bottaki hatalar ile galiba tek ben karşılaşmadım. Sizler komutları doğru kullandığınıza emin misiniz?bu botu senin yaptığını bilmiyordum ama bence önceki bottaki hatalar ufak tefek şeylerdi bol şans umarım şimdiki botun daha iyidir
Eminim.Yönetim(Moderatör/Admin) komutları, Müzik komutları, eğlence komutları ve fazlası. Botu sunucuna ekleyip "::yardım" yazarsan içindekileri görebilirsin.
Destek sunucusuna katılarak Qveen'e ulaşabilirsin. Molly'nin kapanma sebebini de merak eden herkese söylüyor zaten.
Önceki bottaki hatalar ile galiba tek ben karşılaşmadım. Sizler komutları doğru kullandığınıza emin misiniz?
Siteye komutlar için ek bir yer eklemeyi düşünüyorumBot güzel ama sitesine komutlar ile ilgili bir şey eklemelisin. Herkes sunucuya gelmeyebilir.
Özel mesaj yolu ile bana ulaşman yeterliMolly botunu neden kapatıldığını biliyorum belki söylemek istemessin bu bota tabi istersen ortak olmak isrerim
Marco Bot kullanıma kapatıldı dostum yeni proje ile gümbür gümbür geliyorum.güzel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?