Discord Marco Bot

Botu Nasıl Buldunuz?

• Harika

Oy: 6 31.6%
  • Geliştirilebilir

Oy: 9 47.4%
  • Kötü

Oy: 4 21.1%

• Kullanılan toplam oy
    19
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
TGWC3a7j_400x400.jpg

Marco Bot

Merhaba arkadaşlar, Molly Malone's botumu hatırlayanlar olacaktır ki kapatmıştım.Fakat sizlere bu sefer gümbür gümbür geliyorum diyebilirim.
Şuan yaptığım bot için neredeyse her şeyi tamamladım.Çok ufak tefek şeyler ve komutlarda bazı düzenlemeler kaldı.
Bunlar halledilmeyecek şeyler değil tabi ki.

Marco botumuzu discordbots.org sitesine ekledim,sadece site tarafından onaylanmasını bekliyorum.DiscordBots yönünden sizlerden isteğim 12 saatte bir botumu oylamanız,biliyorsunuz ki botumuzun oyları ne kadar yüksek olur ise Türkiye sıralamasında üst sıralarda oluruz.

Marco bot ile daha kaliteli hizmet vermek benim tek amacım,gerekirse bu konuda kendime bir ekip dahi kurmayı planlıyorum.
Botumuza şuan Glitch üzerinden host barındırması sağlanmasından dolayı nadir bir şekilde kopmalar yaşanabiliyor,fakat bu durum botumuzun discord üzerinde ki görünürlüğünü engellemiyor.

Marco botumuzu sunucularınıza ekleyerek ve DiscordBots tarafından onaylandığı zaman da oylama yaparak bizlere destek çıkmış olur ve bizleri en kaliteli hizmet için teşvik etmiş olursunuz.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Şimdilik "harika" denecek bir bot değil. Geliştirilebilir. :gelisirabii:

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Molly botunu neden kapatıldığını biliyorum belki söylemek istemessin bu bota tabi istersen ortak olmak isrerim

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bu bot ne işe yarıyor bilmeyenler için biraz daha kapmsamlı anlatabilir misiniz Acaba
Qveen

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Diğer bot da bazı hatalar veriyordu, umarım bu bot da vermez. Şimdiden eline sağlık.

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
bu botu senin yaptığını bilmiyordum ama bence önceki bottaki hatalar ufak tefek şeylerdi bol şans umarım şimdiki botun daha iyidir

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bu bot ne işe yarıyor bilmeyenler için biraz daha kapmsamlı anlatabilir misiniz Acaba
Qveen
Yönetim(Moderatör/Admin) komutları, Müzik komutları, eğlence komutları ve fazlası. Botu sunucuna ekleyip "::yardım" yazarsan içindekileri görebilirsin.
Molly botunu neden kapatıldığını biliyorum belki söylemek istemessin bu bota tabi istersen ortak olmak isrerim
Destek sunucusuna katılarak Qveen'e ulaşabilirsin. Molly'nin kapanma sebebini de merak eden herkese söylüyor zaten.
Diğer bot da bazı hatalar veriyordu, umarım bu bot da vermez. Şimdiden eline sağlık.
bu botu senin yaptığını bilmiyordum ama bence önceki bottaki hatalar ufak tefek şeylerdi bol şans umarım şimdiki botun daha iyidir
Önceki bottaki hatalar ile galiba tek ben karşılaşmadım. Sizler komutları doğru kullandığınıza emin misiniz?

A Lannister always pays his debts
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bot güzel ama sitesine komutlar ile ilgili bir şey eklemelisin. Herkes sunucuya gelmeyebilir.

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Yönetim(Moderatör/Admin) komutları, Müzik komutları, eğlence komutları ve fazlası. Botu sunucuna ekleyip "::yardım" yazarsan içindekileri görebilirsin.

Destek sunucusuna katılarak Qveen'e ulaşabilirsin. Molly'nin kapanma sebebini de merak eden herkese söylüyor zaten.

Önceki bottaki hatalar ile galiba tek ben karşılaşmadım. Sizler komutları doğru kullandığınıza emin misiniz?
Eminim.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Game Developer
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Dostum benim de kendi hazırladığım botum var ''Geo'' diye bende glitch üzerinden yaptım host bağladım kopma sorunu bende yaşanmıyor bence yazılımında bir yerde bişeyler yapmışsındır veya bişeyleri yanlış yapmışsındır güzel geliştirilebilir bir bot.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bot ile ilgili hataları ::hata komutu ile bana iletebilirsiniz.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Botumuzun hostu değişti arkadaşlar, bu nedenden dolayı komutlarda sıfırlanmış oldu.Komutlar gece saatleri içerisinde tekrardan geri yüklenmiş olup Marco üzerinden duyuru yapılacak.

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Komutlar yeni hosta taşınmıştır ve gerekli bilgilendirme Marco tarafından duyuru yapılarak verilmiştir.

0xc00007b
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Anasayfadaki taleb değil talep olacak. Türkçemizi düzgün kullanalım lütfen.

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Umarım 1. sıraya ulaşırsın

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Marco botun projesi kapanmıştır. Yeni bot üzerinde çalışmalara başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...