Yani Şuan da Ts3 kullanan yok denilecek kadar az yani ama discordu hemen hemen herkes kullanıyor yani belki sistemi ts3 daha az yorar ama dediğim gibi kullanan yok discord her türlü şuan da daha iyi benceArkadaşlar sizce yıl 2022 dc mi daha iyi yoksa ts3 mü önerilerinizi böyle dc ts3 şeklinde değilde açıklı ve detaylı şeklinde almak istiyorum.
mazi olarak ts3 tabiki ama dc çok daha kullanışlıArkadaşlar sizce yıl 2022 dc mi daha iyi yoksa ts3 mü önerilerinizi böyle dc ts3 şeklinde değilde açıklı ve detaylı şeklinde almak istiyorum.
ne için kullanmak istediğine göre değişir daha sosyal ve sana özellik bakımından daha yardımcı bir program istiyorsan dc kullanmalısın çünkü bir çok yönde ts3 ten üstün ama aradığın şey ses netliği ve çoğul konuşma sırasında seslerin birbirine karışıp anlaşılmaz bir hal almasından yakınıyorsan bu konuda ts3 daha üstün (ts3 ün üstün olduğu tek şey zaten bu sanırım)Arkadaşlar sizce yıl 2022 dc mi daha iyi yoksa ts3 mü önerilerinizi böyle dc ts3 şeklinde değilde açıklı ve detaylı şeklinde almak istiyorum.