Discord mu ts3 mü sizce?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
ts yılına göre belki iyiydi fakat şu anda discordun yanına yaklaşamaz. discord kendi sunucularını sunarak büyük bir yükten kurtarıyor, ts ara yüz konusunda vs geride kalmış bi program.
------
bir ara raidcall diye bir şey vardı hala duruyor mu?

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
şuan discord ama eskiden olsa düşünmeden ts3 derdim,ama yinede ts3 ün yeri farklı eski günler mazide kaldı be

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ts3 çok kullanıcı kaybetti toplu olarak ts3 e geri dönülse ben de dönerim ama şuan dc daha iyi gibi

TRY ME
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
discord daha iyi tabikide ts3 eskidi artık kullanan varmı bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Bunu geçen gün düşündüm,
TS3 genel olarak paralı olarak açılıyor sunucular özellikle özel domain'li olanlar. ((ts3.memoryhackers.org vs.))

Discord ise tamamen ücretsiz bir şekilde sunucu oluşturabiliyorsun, özel gruplar, görüntülü arama ve yayın açma, bot kullanımı gibi bir sürü şey var.

TS3 te de bot var, eskiden TS3 aşırı yaygın olmasına rağmen bot yazmayı çok az insan biliyordu ve bot yazması öyle kolay bir şey değildi. Discord için tam tersi, 13 yaşındaki çocuklar bile sağdan soldan bir şeyler izleyerek kendi botlarını bir şekilde oluşturabiliyor ya da hazır botları özelleştirebiliyor.

Bence Discord her anlamda öne geçti, TS3 sunucuları bence çok eskide kaldı, arkadaşlarla hadi TS3 te takılalım muhabbeti bitti. Metin2-CS 1.6-SA/MP-ARMA vb. gibi oyunları oynayanların bir kısmı hala TS3 kullanıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ts3 eski oyunları oynarken zevkli olur (samp, cs 1.6 vs.) discord daha çok sohbet muhabbet için

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
off teamspeak baya iyiydi de bu devirde kaldı mı be kullanan

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ts3 eskiden güzeldi ama dc daha modern ve kolay sürekli güncel ttuluyo daha iyi olduğunu düşüünyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar sizce yıl 2022 dc mi daha iyi yoksa ts3 mü önerilerinizi böyle dc ts3 şeklinde değilde açıklı ve detaylı şeklinde almak istiyorum.
tabikide discord daha çok özelliği daha kolay ve kullanışlı ts3 eskide kaldı dostum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar sizce yıl 2022 dc mi daha iyi yoksa ts3 mü önerilerinizi böyle dc ts3 şeklinde değilde açıklı ve detaylı şeklinde almak istiyorum.
bence çok net discord çünkü çok ayrı ve kullanışlı özellikler var bazıları ts3 der orasını bilmem ama bence discord

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
discord daa elverişli hem daa aktif bi platform hemde birçok özelliği bulunmakta tsyi kullananlar sadece cs 1.6 cılardır büyük ihtimal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...