hocam peki nitro promosyon satanlar bunları nasıl elde ediyor?Daha önce bunun kaynak kodlarını bulmuştum çocukken, bir hevesle çalıştırıp açmıştım. Kendi key gen'leyip checkliyordu botun, 1 ay boyunca çalıştı bir hevesle her saat başı bakıyordum belki çıkmıştır diye. Ama yok, imkansiz. Çıkması milyonda bir ihtimal dostum.
Gerçekten o kadar mı zor yaDaha önce bunun kaynak kodlarını bulmuştum çocukken, bir hevesle çalıştırıp açmıştım. Kendi key gen'leyip checkliyordu botun, 1 ay boyunca çalıştı bir hevesle her saat başı bakıyordum belki çıkmıştır diye. Ama yok, imkansiz. Çıkması milyonda bir ihtimal dostum.
Önceki eventlerde bir sürü hesap açıyorlar, sonrasında ise verilen promosyonları biriktiriyorlar. Çünkü promosyon kodlarının süresi geçmiyor, event bittikten sonra ise bunlar ya satılıyor yada dağıtılıyor işte.hocam peki nitro promosyon satanlar bunları nasıl elde ediyor?
Ne YazıkkiGerçekten o kadar mı zor ya
arama motoruna discord promo yazıyorsun anlaşması olduğu oyunlar/programlar çıkıyor ne zamana kadar alınabilir kullanılabilir her şey yazıyor ondan sonra bunu kodla otomatikleştiriyorlarhocam peki nitro promosyon satanlar bunları nasıl elde ediyor?