Discord Nitrosuz Animasyonlu Profil Fotoğrafı Yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben uzaylıyım
Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum fakat bulduğum her şey ya yalan çıkıyor ya da virüs :)
Bugün arkadaşımın profiline bakayım dedim ve adam hem profil fotoğrafını gifli yapmış hemde etiketini değiştirmiş.
Ve bu şahıs daha önce hiç nitro almamıştı bunu nasıl yaptı? Yeni bir yöntem çıktı da ben mi bilmiyorum acaba.
Lütfen bu konu hakkında bilgili iseniz yazar mısınız? Şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.:)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostum öyle birşey yapamazsın yapabiliyorsan bile bilmiyorum ben

Why

Ma name is enough
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İmkansız değil ama bu şartlar altında olma olasılığı sıfır denilebilir. Bundan bir süre önce Discord üzerinde bir açık bulunmuştu ve o açık kullanılarak yapılabiliyordu. Ancak şuan o açığı Discord maalesef kapattı ve Nitrosuz işlem yapılmıyor. Her türlü sistem üzerinden denendi ancak yapılsa bile çok çok hızlı bir şekilde hesap kapatılıyor Discord tarafından. İnject olmuyor. İyi sabahlar, iyi forumlar dilerim :)

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
o eskiden vardı diye biliyorum eskiden yaptıysa kalmıştır başka türlü nitro olmadan yapamaz.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Bunu Yapamazsın Artık Diye Biliyorum Çünkü Bunun İçin Discord Önlem Aldı Ban Yiyebilirsin Senin Dediğin Gifli Bildiğim Hesap Var Ama Büyük İhtimalle Banlı Giren Çıkan

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Nitrosuz şekilde yapmanız zaten oldukça zor. Ayriyeten böyle bir yöntem var bile ise, bu tür illegal yöntemleri forumda söylemek/paylaşmak yasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...