Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
discord numaram başka hesaba kayıtlı ama hangi hesap olduğunu bilmiyorum
Discord numaranız başka bir hesaptaysa ancak hangisi olduğunu bilmiyorsanız, Discord web sitesindeki "şifremi unuttum" seçeneğini kullanmayı deneyebilirsiniz. Şifrenizi sıfırlamak için hesabınızla ilişkili telefon numaranızı veya e-posta adresinizi girebilirsiniz.
Kullandığınız numara birden fazla hesapla ilişkiliyse, numaranızı Discord arama alanına girerek hangi hesapların numaranız kullanılarak oluşturulduğunu kontrol edebilirsiniz. Size bu numara ile oluşturulmuş hesapların bir listesini gösterecektir. Hesabınızı tanımlayan başka sorunlarınız varsa Discord desteğiyle iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.
tamamdır halletim numaramlada girebiliyormuşum numaramı kullanıcı adına yazdım sonra şifremi unuttuma girdim numaramla girdim hesaba sonra boş bir e posta bağlıyıp o hesaptan numaramı kaldırdım sonra hesabı sildim bırakıyorum buraya belki ihtiyacınız olur