Discord Öneri Şikayet Tarzı :) Özellikle Moderatörlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba Sayın Yönetim Üyeleri

Bu kategoride önerilerinizi yazmak serbest demişsiniz ben hem öneri tarzı hem şikayet hemde talep tarzı bir yazı yazıcağım.

Sol üstte forum logosunun altında 6 adet menü var sol tarafta (sağdakiler değil.)
3. Sırada discord sekmesi bulunuyor -
Bu sekmeye tıklandığında forumun discord adresine gidiliyor
Ama benim anlamadığım kısım o discorda gittiğimizde normal üyelerin hiçbir cacık yapamaması
Madem normal kullanıcılar (Aktif üstü) bu discord adresinde ne yazı yazamayacak sesli odaya giremeyecek
Neden o sekmeyi biz görüyoruz ?

Önerim :
1 : Ya o sekmeyi kaldırın sadece yönetimin görebileceği şekilde yapın.
2 : Yada herkese aktif olan bir sohbet kanalı ya ses kanalı açın .

Bu durumdan eminim tek şikayetçi olan ben değilimdir inanmaz iseniz bir oylama(anket) yapın ve görün eminim site üyelerinin %80'lik bir kısmı bu durumdan şikayetçi olacaktır.
Ve normal kullanıcıların bir şey yapamaması gibi orada görülen yönetim üyelerine mesaj atıldığında cevapta alınamıyor.
Dediğim gibi ya kaldırın yada bir oda açın ve başına yönetecek bir kişi yerleştirin yanlış yapan olursa atsın banı- (Olan odalardan birinin password'u bile kalsa yeter)
Önerimi(Şikayetimi) Okuduğunuz İçin Çok
Teşekkürler.

Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hoşgeldin ile AFK ya kadar bütün üyeler girebilir.Hiçbir sorun yok.Sadece Aktif Üyeler, onaylı üyelerin konuştuğu yerde olmuyor.Buda rankından dolayı. 2 tane main var.(Onaylı ve normal üyeler için)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hoşgeldin ile AFK ya kadar bütün üyeler girebilir.Hiçbir sorun yok.Sadece Aktif Üyeler, onaylı üyelerin konuştuğu yerde olmuyor.Buda rankından dolayı. 2 tane main var.(Onaylı ve normal üyeler için)

Reis benmi yanlış görüyorum discord yazısına tıkladığımda yönlerdirdiği discordda dediğin odalar yok bak ss aldım
gfdrger.jpg

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Çünkü discordda permin yok admin veya altı bir yetkiliye mesaj atsaydın permi alıp kanalı görebilirdin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...