discord papara kartımdan haberim olmadan para çekti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhaba aboneliğim olduğu için az önce 27 lira para çekti aslında sorun değil şükürler olsun durumum iyi fakat discord artık pek kullanmıyordum. discord üzerinden aboneliğimi iptal etsem param geri gelir mi ?
(Aboneliğim ücretsizdi. ücretsiz süre dolduğu için para çekmiş 10 dk önce. bu yüzden şimdi 27 liralık olan aylık aboneliği iptal etsem discord üzerinden param gelir mi acaba ?)

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
onu papara değil şifreni bilen birisi çejkmiştir
Alakası yok. abonelikler açık kaldığı için benim kendi discord hesabım aylık discord aboneliğim dolduğu için çekmiş aradım sordum :) iki aşamalı doğrulama da var o yüzden başkası çekemez dostum yanlış bilgi vermezsen sevinirim sorduğum soru başka bir soruydu.

ワイフ
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
discord geri ödeme yapmıyor aboneliği iptal ettiğinde nitro süren dolunca tekrar ödeme almıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba aboneliğim olduğu için az önce 27 lira para çekti aslında sorun değil şükürler olsun durumum iyi fakat discord artık pek kullanmıyordum. discord üzerinden aboneliğimi iptal etsem param geri gelir mi ?
(Aboneliğim ücretsizdi. ücretsiz süre dolduğu için para çekmiş 10 dk önce. bu yüzden şimdi 27 liralık olan aylık aboneliği iptal etsem discord üzerinden param gelir mi acaba ?)
kart ekli olduğu için otomotik ödeme aldı

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
discod nitro 3 ay ücretsiz için onu geri hesabına yükleyecektir hesapta para varmı diye kontrol yapıyor amazonprime da da vardı böyle nişey

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Ben her üye olduktan sonra otomatik üyeyi kapatıyorum bazen de sadece sanal kart oluşturuyorum tavsiye ederim.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
geçmis olsun. geri ödeme olmuyor iptal et bidaha cekmez

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
hayır gelmez ama discorddan birdahaki ay için kartını iptal edebilirsin geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
send a request explaining your situation, I don't know if they can return the money since it was a subscription and you knew that would happen but at least they cancel it so that it doesn't happen again, good luck bro

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bildiğim kadarıyla aldığın üyeliği geri iade edemiyorsun spotify gibi

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Kart kayıtlı olduğu için çeker. Banka taraflı bir iptal söz konusu olmaz veya iptale bastığında o ayın ücretini geri ödemezler bir sonraki ayın yenilemesini kapatmış olursun. Ödemeyi geri almak istiyorsan discord a ticket atıp şansını deneyebilirsin. Kilit*

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...