Merhaba aboneliğim olduğu için az önce 27 lira para çekti aslında sorun değil şükürler olsun durumum iyi fakat discord artık pek kullanmıyordum. discord üzerinden aboneliğimi iptal etsem param geri gelir mi ?
(Aboneliğim ücretsizdi. ücretsiz süre dolduğu için para çekmiş 10 dk önce. bu yüzden şimdi 27 liralık olan aylık aboneliği iptal etsem discord üzerinden param gelir mi acaba ?)
Alakası yok. abonelikler açık kaldığı için benim kendi discord hesabım aylık discord aboneliğim dolduğu için çekmiş aradım sordum iki aşamalı doğrulama da var o yüzden başkası çekemez dostum yanlış bilgi vermezsen sevinirim sorduğum soru başka bir soruydu.
Merhaba aboneliğim olduğu için az önce 27 lira para çekti aslında sorun değil şükürler olsun durumum iyi fakat discord artık pek kullanmıyordum. discord üzerinden aboneliğimi iptal etsem param geri gelir mi ?
(Aboneliğim ücretsizdi. ücretsiz süre dolduğu için para çekmiş 10 dk önce. bu yüzden şimdi 27 liralık olan aylık aboneliği iptal etsem discord üzerinden param gelir mi acaba ?)
send a request explaining your situation, I don't know if they can return the money since it was a subscription and you knew that would happen but at least they cancel it so that it doesn't happen again, good luck bro
Kart kayıtlı olduğu için çeker. Banka taraflı bir iptal söz konusu olmaz veya iptale bastığında o ayın ücretini geri ödemezler bir sonraki ayın yenilemesini kapatmış olursun. Ödemeyi geri almak istiyorsan discord a ticket atıp şansını deneyebilirsin. Kilit*