Beklemekden başka çare kalmadı :/
21 Ocak 2020 Konuyu başlatan #21 Redrizonn GOD Süper Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 1,418 Çözümler 4 Tepki puanı 310 Ödüller 9 7 HİZMET YILI Beklemekden başka çare kalmadı :/
21 Ocak 2020 Konuyu başlatan #22 Redrizonn GOD Süper Üye Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 1,418 Çözümler 4 Tepki puanı 310 Ödüller 9 7 HİZMET YILI Beyler hatayı çözdüm kendi aklımca 10 saatlik bir süre sonra Bu illeti tekrar yaşayan olursa uğraşmasın diye yazıyorum İlk önce RTC nin ne oldugunu araştırdım ''Gerçek Zamanlı Saat'' diye bir yazı çıktı karşıma Windows un saat dilimine baktıgımda tam 16 saniye geç oldugunu farkettim bunu otomatiğe alınca hepsi düzeldi konuya #kilit atılabilir yorum yazan herkese teşekkürler.
Beyler hatayı çözdüm kendi aklımca 10 saatlik bir süre sonra Bu illeti tekrar yaşayan olursa uğraşmasın diye yazıyorum İlk önce RTC nin ne oldugunu araştırdım ''Gerçek Zamanlı Saat'' diye bir yazı çıktı karşıma Windows un saat dilimine baktıgımda tam 16 saniye geç oldugunu farkettim bunu otomatiğe alınca hepsi düzeldi konuya #kilit atılabilir yorum yazan herkese teşekkürler.