Isse Kun
Emektar Üye
Discord üzerinden satış yapabileceğiniz bir bot kaynak dosyası veriyorum sizlere arkadaşlar. Düzenlemeniz gereken yerleri Github üzerinde paylaştım, bilen arkadaşların kontrol etmesine gerek yoktur tabi ama siz yine de göz gezdirin
Botta veritabanı olarak MongoDB kullandım. quick.db kullanmak isteyen kişilerin düzenlemeler yapması gerekecektir. MongoDB url almasını bilmeyen arkadaşlar youtube üzerinden videolar izleyebilirler.
Satışlarınızdan 2 adet belirlediğiniz rollere sahip kişiler belirlediğiniz miktarda indirim alabilirler, kaynak dosyasında bu roller Server Booster ve YouTube Katıl üyeleri olarak ayarlandı. Unutmayın Rol ID'lerini girmeniz gerekir. İndirim sistemini kendinize göre de düzenleyebilirsiniz.
İndirim dışında sınırlı miktarda promosyon kodu üretip dağıtımda sağlayabilirsiniz. Bu işlem tamamen sizin ticari zekanıza kalmış bir durum.
Proje Open Source olduğu için tamamen kendinize göre geliştirebilirsiniz.
Botta bulunan özellikler ise şu şekilde;
Ürünler (Satışta olan ürünleri listeler)
Ürün Bilgi (Kodu girilen ürün hakkında bilgi verir)
Ürün Ekle (Satış listesine ürün ekle)
Ürün Sil (Kodu girilen ürünü satıştan kaldırır)
Sepetim (Kullanıcı sepetini görüntüler)
Kod Sorgula (Promosyon kodları sorgulanabilir)
Kod Üret (Promosyon kodu üretilir)
NOT: Bot v13 sürüm olup tamamen Slash command desteklidir. Ön ek kullanamazsınız.
NOT: Ürün ekleme işlemi yaparken ürün kodu belirtmeyin. Sistem ürün kodunu otomatik atamaktadır.
Botta veritabanı olarak MongoDB kullandım. quick.db kullanmak isteyen kişilerin düzenlemeler yapması gerekecektir. MongoDB url almasını bilmeyen arkadaşlar youtube üzerinden videolar izleyebilirler.
Satışlarınızdan 2 adet belirlediğiniz rollere sahip kişiler belirlediğiniz miktarda indirim alabilirler, kaynak dosyasında bu roller Server Booster ve YouTube Katıl üyeleri olarak ayarlandı. Unutmayın Rol ID'lerini girmeniz gerekir. İndirim sistemini kendinize göre de düzenleyebilirsiniz.
İndirim dışında sınırlı miktarda promosyon kodu üretip dağıtımda sağlayabilirsiniz. Bu işlem tamamen sizin ticari zekanıza kalmış bir durum.
Proje Open Source olduğu için tamamen kendinize göre geliştirebilirsiniz.
Botta bulunan özellikler ise şu şekilde;
Ürünler (Satışta olan ürünleri listeler)
Ürün Bilgi (Kodu girilen ürün hakkında bilgi verir)
Ürün Ekle (Satış listesine ürün ekle)
Ürün Sil (Kodu girilen ürünü satıştan kaldırır)
Sepetim (Kullanıcı sepetini görüntüler)
Kod Sorgula (Promosyon kodları sorgulanabilir)
Kod Üret (Promosyon kodu üretilir)
NOT: Bot v13 sürüm olup tamamen Slash command desteklidir. Ön ek kullanamazsınız.
NOT: Ürün ekleme işlemi yaparken ürün kodu belirtmeyin. Sistem ürün kodunu otomatik atamaktadır.
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen
Giriş Yap