Discord - Sunucu İstatistik Komudu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Merhaba, kodda gayet açık bir şekilde belirttim kolay bir şekilde sayıları(Kullanıcı sayısı v.b) kanala yansıtmanızı sağlayacaktır.
Maine atılacaktır. (bot.js, index.js)

JavaScript:
const serverStats = { // SUNUCU İSTATİSTİK
  guildID: '501124738085683201', //Sunucunun ID'si
  totalUsersID: '527346978582036490', //Toplam kullanıcı sayısının gözükmesini istediğin kanalın ID'si
  memberCountID: '527347216898195467', //Toplam Bot Olmayanların sayısının gözükmesini istediğin kanalın ID'si
  botCountID: '527347123730120715' //Toplam Bot Olanların sayısının gözükmesini istediğin kanalın ID'si
};

client.on('guildMemberAdd', member => {
  if (member.guild.id !== serverStats.guildID) return;
  client.channels.get(serverStats.totalUsersID).setName(`Toplam Kullanıcı Sayısı : ${member.guild.memberCount}`);
  client.channels.get(serverStats.memberCountID).setName(`Üye Sayısı : ${member.guild.members.filter(m => !m.user.bot).size}`);
  client.channels.get(serverStats.botCountID).setName(`Bot Sayısı : ${member.guild.members.filter(m => m.user.bot).size}`);

});

client.on('guildMemberRemove', member => {
  if (member.guild.id !== serverStats.guildID) return;
  client.channels.get(serverStats.totalUsersID).setName(`Toplam Kullanıcı Sayısı : ${member.guild.memberCount}`);
  client.channels.get(serverStats.memberCountID).setName(`Üye Sayısı : ${member.guild.members.filter(m => !m.user.bot).size}`);
  client.channels.get(serverStats.botCountID).setName(`Bot Sayısı : ${member.guild.members.filter(m => m.user.bot).size}`);

});

Süper Üye
7 HİZMET YILI
teşekkürler faydalı dostum

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
teşekkürler faydalı ben sunucu server yönetenlerin işini görücektir örnek fivem

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Kod ile sorun yaşayan veya yapamayanlar bana özelden ulaşabilir veya discord adresimi verebilirim.

istisnalar kaideyi bozmaz
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bunu nasıl kullanıyoruz ? yardımcı olurmusun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...