discord sunucum çalındı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
millet ben bi discord sunucusuna girdim yanlışıkla (hacker suncusu tarzı bişeydi) epilepise devolooper dı galiba adı ben çıktıkça beni geri aldılar 2-3 ay boyunca en son bende bu gün beni lütfen tekrar almayın yoksa şikayet edecem dedim kibarca argo kelime falan da kullanmadım ve ardından çıktım 5 dk sonrasında da benim discord sunucum silindi baya kalabalıktı ve ayreten telefon numaram bulunup herkese ****** numarası diye paylaşılmış şuan emniyetten geliyorum yarın siber suçlara gidecem bunlar bulunur mu discordda hesap dökümanı falan çıkartabiliyomuyuz her türlü bilgiye ihtiyacım var lütfen yardımcı olun

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
vay, ne durumda, bu gerçekten sıkıcı, hepsini rapor et ve adalet hakim olabilir, iyi şanslar arkadaşım!

YOU DİED
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
vallahi işin zor profosyenel birisine ulaş derim kolay gelsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
aga emek hırsızı cok sen işin peşini bırakma sakın

Senin abi dediklerine baba çektirdik rahat ol
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hayda kardeşim geçmiş olsun üzücü istersen polise falan başvur değer mi bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
millet ben bi discord sunucusuna girdim yanlışıkla (hacker suncusu tarzı bişeydi) epilepise devolooper dı galiba adı ben çıktıkça beni geri aldılar 2-3 ay boyunca en son bende bu gün beni lütfen tekrar almayın yoksa şikayet edecem dedim kibarca argo kelime falan da kullanmadım ve ardından çıktım 5 dk sonrasında da benim discord sunucum silindi baya kalabalıktı ve ayreten telefon numaram bulunup herkese ****** numarası diye paylaşılmış şuan emniyetten geliyorum yarın siber suçlara gidecem bunlar bulunur mu discordda hesap dökümanı falan çıkartabiliyomuyuz her türlü bilgiye ihtiyacım var lütfen yardımcı olun
Tokenini almışlar. Şifreni değiştir. Herhangi bir uygulama açtın mı onlara ait olan?

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Discodan fazla anlayan bir Tanıdın varmı çok zor çünkü kaynak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Aga be ben en son metin2 de bi hesap çaldırmıştım o günden beri dir her gün uyu madan e-posta ve şifre değiştiriyordum herşeyin baya kötü etkilemişti beni rüyalarıma felan giriyordu tabiri caiz se hayvan yükü ile emek vemriştim ben ona

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim umarım geri alabilirsin

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
vala işin zor şikayetci ol hepsinden

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Üzgün olmak istiyorsan polise başvurmaya değip değmeyeceğini bilmiyorum.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Discord tokenini ele geçirmişlerdir şifreni ve e-postanı değiştir telefon numarasını da discorddan kaldır ki gözükmesin.Emin ol bunu yapan 2-3 veledtir gerekirse mahkemeye kadar taşı bunları insanın özel bilgilerini paylaşmak neymiş görsünler

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
discorda gerekli bir rapor gönderebilirsin dönüş yapabilirler

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
nasıl oldu geçmiş olsun kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...