Onaylı Üye
bende profosyönel birisi denk gelir diye buraya yazdım zaten hackerın hakkından hacker gelırvallahi işin zor profosyenel birisine ulaş derim kolay gelsin
ya arkadaşlar zaten polise gidecem hesap onemli değil de yaşlı dayılar arıyo benı eskort numarası dıye dagıtmışlar aqgeçmiş olsun kardeşim alırsın belki
Tokenini almışlar. Şifreni değiştir. Herhangi bir uygulama açtın mı onlara ait olan?millet ben bi discord sunucusuna girdim yanlışıkla (hacker suncusu tarzı bişeydi) epilepise devolooper dı galiba adı ben çıktıkça beni geri aldılar 2-3 ay boyunca en son bende bu gün beni lütfen tekrar almayın yoksa şikayet edecem dedim kibarca argo kelime falan da kullanmadım ve ardından çıktım 5 dk sonrasında da benim discord sunucum silindi baya kalabalıktı ve ayreten telefon numaram bulunup herkese ****** numarası diye paylaşılmış şuan emniyetten geliyorum yarın siber suçlara gidecem bunlar bulunur mu discordda hesap dökümanı falan çıkartabiliyomuyuz her türlü bilgiye ihtiyacım var lütfen yardımcı olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?