Donator
Gerçekten şunu yapamayan kişi gitsin ders alsın yapsın.Site de bulunan çoğu kişi nasıl kullanılacağını anlamadığı için muhtemelen bakıp geçecek sadece
tabiki sizin görüşünüz bu ama benim tavsiyem biraz daha açıklayıcı yapılabilirdi bu konu
Neyi açıklayacağım ? Kafayı yemek elde değil bilmiyorsan derlemeyi git ders al veya boş ver yapma ne tür değişik insanlarsınız.güzel duruyor ancak açıklama biraz daha ayrıntılı olursa güzel olur hocam elinize sağlık
ortaya bir konu koyuyorsun ve insanların faydalanmasını istiyorum ben zaten biliyorum bunu discord token ile işim olmaz kullanmam ama işi olan birisi bunu anlamaz fikir belirtip daha detaylı olmalıydı diyorum yorumlara bakar mısın kaç kişi anlamamış.. eleştiri kaldıramıyor olamazsın yani gidip kurs alsın diyerek aşağalıyorsun boş yere bu kadar bilgin varsa yazsaydın işte kullanımını da bu insanlar sormasaydı.Gerçekten şunu yapamayan kişi gitsin ders alsın yapsın.
Neyi açıklayacağım ? Kafayı yemek elde değil bilmiyorsan derlemeyi git ders al veya boş ver yapma ne tür değişik insanlarsınız.
Dostum kafanda problem mi var ? Anlatacak bir şey yok zaten visual studioda konsol uygulaması açıp x64e alacaklar kodları oraya yapıştırıp derliyecekler. Bende diyorumki zaten bunu bilmeyen adamın visual studio ile işi ne? Kodlama yapmayı mı öğreteyim? Birde kendini haklı sanıyorsunortaya bir konu koyuyorsun ve insanların faydalanmasını istiyorum ben zaten biliyorum bunu discord token ile işim olmaz kullanmam ama işi olan birisi bunu anlamaz fikir belirtip daha detaylı olmalıydı diyorum yorumlara bakar mısın kaç kişi anlamamış.. eleştiri kaldıramıyor olamazsın yani gidip kurs alsın diyerek aşağalıyorsun boş yere bu kadar bilgin varsa yazsaydın işte kullanımını da bu insanlar sormasaydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?