Onaylı Üye
nitro almadan nasıl ppmi gifli yapabilirim ez-sitesi flan demedn denedim siteyi olmadı herşeyi doğru yaptım bileniniz varsa yazsın bide sitedeki ppyide nasıl gifli yapabiliriz ?
Bu sitedeki profilini gifli yapmak için onaylı üye olmalısın onaylı üye olmak için de en az 50 mesajın olmalı.Discordda nitrosuz gifli profil yapamazsın.nitro almadan nasıl ppmi gifli yapabilirim ez-sitesi flan demedn denedim siteyi olmadı herşeyi doğru yaptım bileniniz varsa yazsın bide sitedeki ppyide nasıl gifli yapabiliriz ?
peki sağol onaylı üye olduktan sonra profildenmi değiştircemBu sitedeki profilini gifli yapmak için onaylı üye olmalısın onaylı üye olmak için de en az 50 mesajın olmalı.Discordda nitrosuz gifli profil yapamazsın.
Evet onaylı üye olduktan sonra profil değiştir yerine bir gif koyarsan otomatik oluyorpeki sağol onaylı üye olduktan sonra profildenmi değiştircem
50 yorumu geçtim nasıl onaylı üye olucsm ?Discord dan bahsediyorsan nitrosuz gif yapamıyorsun ama bu sitede onaylı üye olup hem imzanı hemde PP ni GIF yapabiliyorsun
2 gün siteye kayıtlı olman lazım yarın olursun50 yorumu geçtim nasıl onaylı üye olucsm ?