Discord'da kimseye mesaj gitmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lexi
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Discord'da ayarlarda direkt mesajlarımın açık olması rağmen hala arkadaş olmadığım kimseye mesaj gönderemiyorum botlara bile. Göndermeye çalıştığım zamanda diyorki: ''Mesajın iletilemedi. Bunun nedeni alıcıyla herhangi bir sunucu paylaşmıyor olman veya alıcının sadece arkadaşlarından direkt mesaj kabul ediyor olması olabilir.'' bunun için bir çözüm var mı?

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sende açık olabilir ama karşı tarafta açık değildir , senin yaptıgın ayarda milletin sana arkadaş yada herhangi ortak sunucu olmadan msj atmasını sağlar

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
alıcının sadece arkadaşlarından direkt mesaj kabul ediyor olması olabilir

Hocam zaten discord'un verdiği uyarıyı dikkatlice okursan anlarsın, konuyu açarken bile okumamışsın uyarıyı.

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ya karşı tarafta açık olmayabilir ama kimse gönderilmiyo bak botlara bile yani
Dostum bizde de oyle eğer bot senin oldugun sunucuda değilse yda ortak sunucun yoksa (ozel olarak ayarlanmadıysa) gitmiyor msj bu normal kullanıcılar içinde geçerli normal birşey bu yani discord ayarları üzerinden bunun normal bi ayarı yok illegal olarak bi işlemi veya programı varmıdır bilemem

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
ya karşı tarafta açık olmayabilir ama kimse gönderilmiyo bak botlara bile yani
Herhangi bir sunucuya gir yada birini arkadas olarak ekle mesajın normal şekilde gidicektir yada bulundugun sunucudaki botlardan birine yaz gene gidicektir o zaman dedigimi anlarsın

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
gitmiyor işte kaç kere dicem
cano sende ne laf anlamaz adamsın kendin konu açarken de yazmıssın işte "Mesajın iletilemedi. Bunun nedeni alıcıyla herhangi bir sunucu paylaşmıyor olman veya alıcının sadece arkadaşlarından direkt mesaj kabul ediyor olması olabilir" Allah Allah :)

lexi
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
cano sende ne laf anlamaz adamsın kendin konu açarken de yazmıssın işte "Mesajın iletilemedi. Bunun nedeni alıcıyla herhangi bir sunucu paylaşmıyor olman veya alıcının sadece arkadaşlarından direkt mesaj kabul ediyor olması olabilir" Allah Allah :)
kanka yazdımda sunucu paylaşıyorum yazdığım kişiyle ve o bir bot bota bile yazamıyorum anlamıyo musun diğer hesaplarımdan yazılıyo bunu anlatıyorum 20 saattir anla artık şunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...