Discord'da kullanmak için ses değiştirme programı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Discord sesli sohbetlerde kullanabileceğim ses değiştirme programı arıyorum. Gerçekçi bir kız sesi veren program var mı? Normalde sesim ince ancak gerçek sesimi insanların duymasını istemiyorum. Bu sebeple gerçek sesimi değiştirip kullanabileceğim gerçek gibi çıkan programlar varsa önerebilir misiniz? Mümkünse ücretsiz olsunlar. Morphvox Pro denedim ancak 1 hafta deneme süresi veriyor sadece.

Voicemod denedim ama beceremedim, güzel sesler bulamadım. Sürekli değiştirmek istemiyorum, bulduğum bir ses ayarını sürekli kullanmak istiyorum. Voicemod da her gün yeni sesler geliyor, ayarlar sabit kalmıyor ve ücret ödemek istemiyorum. Clownfish'i kurdum ama kullanmayı beceremedim. Test edemiyorum sesleri. Nasıl edeceğimi bilen biri açıklarsa sevinirim ve Discord ayarlarında Clownfish'in mikrofon görünmüyor. Voxal Voice Charger kurdum ama nasıl çalıştığını hiç anlamadım. Eğer bahsettiğim programları önerecekseniz nasıl çalıştığını da detaylıca anlatın. Çünkü ben beceremedim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dostum ben voice modu kullanıyorum 1 hafta kullan sonra satın al yapılcak birsey yok

Üye
3 HİZMET YILI
dostum ben voice modu kullanıyorum 1 hafta kullan sonra satın al yapılcak birsey yok
teşekkür ederim, sesler çok robotik çıkıyordu sanki özellikle arada bi felaket ses geliyordu sanki yankı yapıyor gibi ve git gide yükseliyordu, hiç aynı sorunu yaşadınız mı? veya bu sorunun bir çözümünü biliyor musunuz?

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
1 kere yaşadım ses efektlerinden bası kıs çok azcık öyle dene dostum

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
bak dostum bilgisayarın sağ alt köşesinde ses açma yeri var sağ tıkla oraya ses efektlerine tıkla kayıtın yanındakine tıkla orda bas 27.88 olması lazım belkide 80 falandır onu 40 a 30 a indir öyle dene rica ederim <3

Üye
3 HİZMET YILI
bak dostum bilgisayarın sağ alt köşesinde ses açma yeri var sağ tıkla oraya ses efektlerine tıkla kayıtın yanındakine tıkla orda bas 27.88 olması lazım belkide 80 falandır onu 40 a 30 a indir öyle dene rica ederim <3
ya ben körüm ya da bende öyle bir şey yok bulamadım :/

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
dostum discord adresini atabilir misin yayın açarak göstereyim

Üye
3 HİZMET YILI
dostum discord adresini atabilir misin yayın açarak göstereyim
özelden yolladım, bir de sesim + programda seçtiğim sesi duyuyorum. ikili ses geliyor. ve karşı taraf ile birlikte bende duyuyorum. eğer hear myselfi aktif etmezsem karşıda ki kişi değişen sesi duymuyor sadece benim sesimi duyuyor. ama hear myselfi aktif edersem her konuşmamda hem kendi sesim hemde programdaki ses duyuluyor ve bana da geliyor aynı sesler. her şeyi kurcaladım ama düzeltemedim

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Voice mod kullanamiiyorsan clownfish var iyi bir ses bulabilmek için biraz uğraşman lazım ama işini görür

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Başka önerebilceğiniz ses programı varmı kız sesi olmasada olur

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Voice mod ytden araştır zaten hazır ayar videoları falanda var

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Discord sesli sohbetlerde kullanabileceğim ses değiştirme programı arıyorum. Gerçekçi bir kız sesi veren program var mı? Normalde sesim ince ancak gerçek sesimi insanların duymasını istemiyorum. Bu sebeple gerçek sesimi değiştirip kullanabileceğim gerçek gibi çıkan programlar varsa önerebilir misiniz? Mümkünse ücretsiz olsunlar. Morphvox Pro denedim ancak 1 hafta deneme süresi veriyor sadece.

Voicemod denedim ama beceremedim, güzel sesler bulamadım. Sürekli değiştirmek istemiyorum, bulduğum bir ses ayarını sürekli kullanmak istiyorum. Voicemod da her gün yeni sesler geliyor, ayarlar sabit kalmıyor ve ücret ödemek istemiyorum. Clownfish'i kurdum ama kullanmayı beceremedim. Test edemiyorum sesleri. Nasıl edeceğimi bilen biri açıklarsa sevinirim ve Discord ayarlarında Clownfish'in mikrofon görünmüyor. Voxal Voice Charger kurdum ama nasıl çalıştığını hiç anlamadım. Eğer bahsettiğim programları önerecekseniz nasıl çalıştığını da detaylıca anlatın. Çünkü ben beceremedim.
Voicemod öneririm ses kaydı yükleyip açabiliyorsunuz, inceleştirme ve kalınlaştırma gibi yaklaşık 50-100 tane ses efekti var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...