teşekkür ederim, sesler çok robotik çıkıyordu sanki özellikle arada bi felaket ses geliyordu sanki yankı yapıyor gibi ve git gide yükseliyordu, hiç aynı sorunu yaşadınız mı? veya bu sorunun bir çözümünü biliyor musunuz?dostum ben voice modu kullanıyorum 1 hafta kullan sonra satın al yapılcak birsey yok
kullanmayı beceremedim videolarına falan baktım ama aynı olmuyor bir sorun var sanki sürekli, öğretme imkanınız var mı?voice mod kulanıyorum sende kulan
ya ben körüm ya da bende öyle bir şey yok bulamadım :/bak dostum bilgisayarın sağ alt köşesinde ses açma yeri var sağ tıkla oraya ses efektlerine tıkla kayıtın yanındakine tıkla orda bas 27.88 olması lazım belkide 80 falandır onu 40 a 30 a indir öyle dene rica ederim <3
özelden yolladım, bir de sesim + programda seçtiğim sesi duyuyorum. ikili ses geliyor. ve karşı taraf ile birlikte bende duyuyorum. eğer hear myselfi aktif etmezsem karşıda ki kişi değişen sesi duymuyor sadece benim sesimi duyuyor. ama hear myselfi aktif edersem her konuşmamda hem kendi sesim hemde programdaki ses duyuluyor ve bana da geliyor aynı sesler. her şeyi kurcaladım ama düzeltemedimdostum discord adresini atabilir misin yayın açarak göstereyim
voicemodda çok sorun çıkarıyor sesim iki ses olarak gidiyor+bana da geliyor. clownfish de discordda çalıştıramadımVoice mod kullanamiiyorsan clownfish var iyi bir ses bulabilmek için biraz uğraşman lazım ama işini görür
denediklerimden bir şey çıkmadı hala iki ses sorunu var hem kendi sesim hem değişen ses gidiyor karşıyaVoice mod ytden araştır zaten hazır ayar videoları falanda var
Discordunu verir misin eve geçtiğimde yardımcı olayım.denediklerimden bir şey çıkmadı hala iki ses sorunu var hem kendi sesim hem değişen ses gidiyor karşıya
özelden gönderiyorum teşekkür ederimDiscordunu verir misin eve geçtiğimde yardımcı olayım.
Voicemod öneririm ses kaydı yükleyip açabiliyorsunuz, inceleştirme ve kalınlaştırma gibi yaklaşık 50-100 tane ses efekti var.Discord sesli sohbetlerde kullanabileceğim ses değiştirme programı arıyorum. Gerçekçi bir kız sesi veren program var mı? Normalde sesim ince ancak gerçek sesimi insanların duymasını istemiyorum. Bu sebeple gerçek sesimi değiştirip kullanabileceğim gerçek gibi çıkan programlar varsa önerebilir misiniz? Mümkünse ücretsiz olsunlar. Morphvox Pro denedim ancak 1 hafta deneme süresi veriyor sadece.
Voicemod denedim ama beceremedim, güzel sesler bulamadım. Sürekli değiştirmek istemiyorum, bulduğum bir ses ayarını sürekli kullanmak istiyorum. Voicemod da her gün yeni sesler geliyor, ayarlar sabit kalmıyor ve ücret ödemek istemiyorum. Clownfish'i kurdum ama kullanmayı beceremedim. Test edemiyorum sesleri. Nasıl edeceğimi bilen biri açıklarsa sevinirim ve Discord ayarlarında Clownfish'in mikrofon görünmüyor. Voxal Voice Charger kurdum ama nasıl çalıştığını hiç anlamadım. Eğer bahsettiğim programları önerecekseniz nasıl çalıştığını da detaylıca anlatın. Çünkü ben beceremedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?