Discord'dan ekran açınca Netflix siyah gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Arkadaşlarımla birlikte Netflix'de birlikte dizi izlemek istiyorum. Ancak Discord uygulamasında ekran paylaştığım zaman ekran siyah gözüküyor. Sadece dizinin oynadığı yer siyah, telifden dolayı mı yoksa sistemsel bir sorun mu yaşıyorum? Bilmiyorum, düzeltilebilir mi bu durum?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Arkadaşlarımla birlikte Netflix'de birlikte dizi izlemek istiyorum. Ancak Discord uygulamasında ekran paylaştığım zaman ekran siyah gözüküyor. Sadece dizinin oynadığı yer siyah, telifden dolayı mı yoksa sistemsel bir sorun mu yaşıyorum? Bilmiyorum, düzeltilebilir mi bu durum?
Herkezde böyle sisteminde bir sorun yok yayın paylaşımını engelliyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Netflixin kendi sistemi o kanka ekran v.s paylaşamıyorsun maalesef

Süper Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Netflix'in koruma sistemi gibi bir şey ekran görüntüsü ve kaydı alınmasın diye yapılıyor :)

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Netflix ekran paylaşımını engelliyor bi eklenti vardı watch together gibi bir şey onla izleyebilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sadece netflıx değil blutv falan cogu platformda öyle oluyor bedava ızlenmesın dıye glb

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Sende sorun yok kanka pc de falanda sadece netflix degil bir çok dizi uygulaması ekran paylaşımını engelliyor o yüzden netflix party uygulamasını koymşlar

Sen benim geceme ışık yayan yıldız gibisin
Süper Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Google Chrome ayarlarına gir kardeşim gelişmişe tıkla sistem yere tıklayacaksınız kardeşim
kullanabilir olduğuunda donanımı hızlandırmayı kullana kapatıyorsun Yeniden Başla diyorsun oluyor şekilde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...