18 Tem 2022 #1 yekta90 Onaylı Üye Katılım 21 Haz 2021 Mesajlar 149 Çözümler 3 Tepki puanı 7 Ödüller 4 Yaş 23 4 HİZMET YILI Dostlar discordla googlede yazı fontu bulanık ama başka uygulamalarda bu normal bunu nasıl düzeltebilirim ?
Dostlar discordla googlede yazı fontu bulanık ama başka uygulamalarda bu normal bunu nasıl düzeltebilirim ?
Çözüm L L love set us free 18 Tem 2022 Windows bilgisayarınızda Başlat menüsünü tıklayın. Arama kutusuna ClearType yazın. ClearType Metnini Ayarla seçeneğini gördüğünüzde, bunu tıklayın veya Enter tuşuna basın. ClearType Metin Ayarlayıcı'da "ClearType'ı Aç" seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin. İleri'yi tıkladıktan sonra adımları tamamlayın. Son'u tıklayın. 1. Adım işe yaramazsa Windows görünüm ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin. Windows bilgisayarınızda Başlat menüsünü tıklayın. Arama kutusuna Görünüm yazın. Windows'un görünümünü ve performansını ayarla seçeneğini gördüğünüzde, bunu tıklayın veya Enter tuşuna basın. "Ekran yazı tipi kenarlarını düzelt" seçeneğinin yanındaki...
Windows bilgisayarınızda Başlat menüsünü tıklayın. Arama kutusuna ClearType yazın. ClearType Metnini Ayarla seçeneğini gördüğünüzde, bunu tıklayın veya Enter tuşuna basın. ClearType Metin Ayarlayıcı'da "ClearType'ı Aç" seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin. İleri'yi tıkladıktan sonra adımları tamamlayın. Son'u tıklayın. 1. Adım işe yaramazsa Windows görünüm ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin. Windows bilgisayarınızda Başlat menüsünü tıklayın. Arama kutusuna Görünüm yazın. Windows'un görünümünü ve performansını ayarla seçeneğini gördüğünüzde, bunu tıklayın veya Enter tuşuna basın. "Ekran yazı tipi kenarlarını düzelt" seçeneğinin yanındaki...
18 Tem 2022 #2 regloy R Onaylı Üye Katılım 18 Tem 2022 Mesajlar 51 Tepki puanı 2 Yaş 23 3 HİZMET YILI bende de aynı sorun var Oyla 0 Olumsuz oyla
18 Tem 2022 Yasaklandı #3 love set us free L Přijímám všechno, co mi život dal i vzal. Banlı Üye Katılım 9 Nis 2020 Mesajlar 1,052 Çözümler 150 Tepki puanı 144 Ödüller 3 Sosyal 6 HİZMET YILI Windows bilgisayarınızda Başlat menüsünü tıklayın. Arama kutusuna ClearType yazın. ClearType Metnini Ayarla seçeneğini gördüğünüzde, bunu tıklayın veya Enter tuşuna basın. ClearType Metin Ayarlayıcı'da "ClearType'ı Aç" seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin. İleri'yi tıkladıktan sonra adımları tamamlayın. Son'u tıklayın. 1. Adım işe yaramazsa Windows görünüm ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin. Windows bilgisayarınızda Başlat menüsünü tıklayın. Arama kutusuna Görünüm yazın. Windows'un görünümünü ve performansını ayarla seçeneğini gördüğünüzde, bunu tıklayın veya Enter tuşuna basın. "Ekran yazı tipi kenarlarını düzelt" seçeneğinin yanındaki kutunun işaretini kaldırın. Uygula'yı tıklayın. Chrome'u tekrar açın. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Windows bilgisayarınızda Başlat menüsünü tıklayın. Arama kutusuna ClearType yazın. ClearType Metnini Ayarla seçeneğini gördüğünüzde, bunu tıklayın veya Enter tuşuna basın. ClearType Metin Ayarlayıcı'da "ClearType'ı Aç" seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin. İleri'yi tıkladıktan sonra adımları tamamlayın. Son'u tıklayın. 1. Adım işe yaramazsa Windows görünüm ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin. Windows bilgisayarınızda Başlat menüsünü tıklayın. Arama kutusuna Görünüm yazın. Windows'un görünümünü ve performansını ayarla seçeneğini gördüğünüzde, bunu tıklayın veya Enter tuşuna basın. "Ekran yazı tipi kenarlarını düzelt" seçeneğinin yanındaki kutunun işaretini kaldırın. Uygula'yı tıklayın. Chrome'u tekrar açın.
18 Tem 2022 #4 21EneS12 2 Üye Katılım 25 Haz 2019 Mesajlar 32 Çözümler 1 Tepki puanı 1 Ödüller 3 Yaş 23 6 HİZMET YILI bütün fontlardamı aynı sorun var Oyla 0 Olumsuz oyla
18 Tem 2022 Konuyu başlatan #5 yekta90 Onaylı Üye Katılım 21 Haz 2021 Mesajlar 149 Çözümler 3 Tepki puanı 7 Ödüller 4 Yaş 23 4 HİZMET YILI 21EneS12' Alıntı: bütün fontlardamı aynı sorun var Genişletmek için tıklayın ... Yani Post automatically merged: 18 Tem 2022 love set us free' Alıntı: Windows bilgisayarınızda Başlat menüsünü tıklayın. Arama kutusuna ClearType yazın. ClearType Metnini Ayarla seçeneğini gördüğünüzde, bunu tıklayın veya Enter tuşuna basın. ClearType Metin Ayarlayıcı'da "ClearType'ı Aç" seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin. İleri'yi tıkladıktan sonra adımları tamamlayın. Son'u tıklayın. 1. Adım işe yaramazsa Windows görünüm ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin. Windows bilgisayarınızda Başlat menüsünü tıklayın. Arama kutusuna Görünüm yazın. Windows'un görünümünü ve performansını ayarla seçeneğini gördüğünüzde, bunu tıklayın veya Enter tuşuna basın. "Ekran yazı tipi kenarlarını düzelt" seçeneğinin yanındaki kutunun işaretini kaldırın. Uygula'yı tıklayın. Chrome'u tekrar açın. Genişletmek için tıklayın ... Halettim teşekkürler denemiştim daha önce olmamıştı ama clear type ayarını ynalış yaptım herhalde Son düzenleme: 18 Tem 2022 Oyla 0 Olumsuz oyla
21EneS12' Alıntı: bütün fontlardamı aynı sorun var Genişletmek için tıklayın ... Yani Post automatically merged: 18 Tem 2022 love set us free' Alıntı: Windows bilgisayarınızda Başlat menüsünü tıklayın. Arama kutusuna ClearType yazın. ClearType Metnini Ayarla seçeneğini gördüğünüzde, bunu tıklayın veya Enter tuşuna basın. ClearType Metin Ayarlayıcı'da "ClearType'ı Aç" seçeneğinin yanındaki kutuyu işaretleyin. İleri'yi tıkladıktan sonra adımları tamamlayın. Son'u tıklayın. 1. Adım işe yaramazsa Windows görünüm ayarlarınızı değiştirmeyi deneyin. Windows bilgisayarınızda Başlat menüsünü tıklayın. Arama kutusuna Görünüm yazın. Windows'un görünümünü ve performansını ayarla seçeneğini gördüğünüzde, bunu tıklayın veya Enter tuşuna basın. "Ekran yazı tipi kenarlarını düzelt" seçeneğinin yanındaki kutunun işaretini kaldırın. Uygula'yı tıklayın. Chrome'u tekrar açın. Genişletmek için tıklayın ... Halettim teşekkürler denemiştim daha önce olmamıştı ama clear type ayarını ynalış yaptım herhalde