Dişimi Çektirdim Ağrı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
arakdaşlar dişimde iltihap vardı kanal tedavisiyle onarılamazmış o yüzdenp az önce çektirdim çok çok kanıyor pamuk değiştiriyorum5 dk da bir 2 sorun var 1ncisi nezamana kadar kanıyacak kanı yutmamam gerekiyormuşum iltihap olduğundan ikinci sorun ise hafif bir ağrı var orda ağrı kesici içmeme rağmen nezaman geçer bu durumlar ne yapmam gerekir

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Normal değil mi :D 3-4 gün sonra geçer

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Kanama geçer kısa sürede ama ağrı biraz sürer benimde azı dişim çekilmişti kısa sürede kanama duruyor ama ağrısını birkaç gün çekmiştim

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Dişin 24 saate kadar ara ara kanaması normal. 24 saatten sonra kanama devam ederse hiç beklemeyip doktoruna tekrar git. Doktorunun sana iltihap önleyici ve ağrı kesici haplar yazması gerekiyordu yazmadı mı ?

⚡️❄️
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bi Kaç Güne Geçmezse Doktoruna Git Danış
Geçmiş Olsun Diş Ağrısı Kötüdür

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Knk Soğuk Şeyler Kullan Su Felan Dondurma

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
güzel kardeşim tamponları değiştirmemen lazım orda pıhtı oluşması için senin yapabileceğin en güzel şey akşama kadar aynı pamuğu ağzında tut sigara içiyorsan 3 gün içme yutkunma sakın pıhtıyı dağıtır akşama kadar tut akşamda yat uyu sabaha kanama durur ama en az 3 gün katı bir şeyler yeme

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
knk ağrı 1-2 haftaya kadar uzayabilir bu arada kanı yutmak nedir bişeyle temizlersin neyse de açıkacsı 16 dolgu 2 kanal yaptıran biri olarak gayet normal bir durum olarak yorumluyorum

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kan sıçıyorsın vücut noluyo ne bu tantana dıyor beyın oho acı damarlarım ge e hopladı kım hoplattı bunları kalbim olsun pompalarım ben siz takılın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
1-Pamuk'un amacı orada kan pıhtısı oluşturmak, eğer kan pıhtısı dağılmış ise, doktoruna gidip yeniden pıhtı oluşturmasını sağlamak ve pamuğu 24 saat ağzında tutmak. Aynı zamanda mümkün olduğunca yutkunmayacaksın. Kanı da yutacaksın.
2- İş işten geçtiyse, eczanelerde satılan ufak yara bezleri var, kesip dişinin oraya koyabilirsin. bunun dışında tuzlu su ile gargara yapabilirsin. Ağzından nefes alma. Plastik içinde buzlar oluyor. Onlardan yanağına koyabilirsin özellikle uyurken. Ağrı kesici olarak, apranax veya Advil iyi olur. Sigara içiyorsan içme kardeşim.

Logo Ve Grafik Tasarım
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
ben de çektirdim ancak bende bir sorun olmadı, eğer apseli dişse ağrır 1 haftaya kalmaz ama <3

Kendi Ölümüm Benden Kaçmaya Devam Ediyor
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
evet beyler bugün birtane daha çektireceğim yav Allah benimle olsun cidden çekilmiyor ya ağlicam ya adlşjmkoadflşjmadlfad :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...