görev yöneticisine girip diski neyin kullandığına bakarmisin vede bilgisayarın özellikleri nedir?
google update arttırabilir görev yöneticisinden kapat dostum benimde %95 e felan çıkıyor kapatınca düşüyor biraz.böyle olması bilgisyara zarar verir mi
Kanka disk eğer C: ile yani sistemin diski ise zarar verebilir ve yavaşlar . Ama disk D ise yani boş bi disk ise sonradan eklenen bişey olmaz zaten sadece yer kaplar ve çöplük yapar onuda kendin silerek hallede bilirsin zaten.
google update arttırabilir görev yöneticisinden kapat dostum benimde %95 e felan çıkıyor kapatınca düşüyor biraz.
Yüksek ihtimal sata hdd kullanıyorsunuz. ssd niz yoksa bütçe ayırıp en yakın zamanda almaya çalışın.
Geçici çözüm için başlangıç uygulamarını en aza indirin.Hizmet ve ayrıntılara bir göz atın gereksiz ve bilinmedik çalışan programları kapayın mümkünse silin ve temizleyin(her bilmediğinizi silmeyin lütfen..)
Önbelleğe alma hizmetini devre dışı bırakın
masaüstünde olmasına rağmen hep o şekilde kullanıyorsan uzun kullanımda sıkıntı yaratır
önbelleğe dediğiniz kısmı nasıl yapıcam anlamadım
Post automatically merged:
görev yön>hizmetler>hizmetleri aç>"windows search">sağ tık>özellikler>balangıç türü:devre dışı>uygula
Öyle ise başlangıçtaki programları devre dışı bırakzaten devre dışı yazıyor hocam
Diskin %100 olması bilgisayarda arka planda çok fazla programın işlem yapması anlamına geliyor hocam veya defender tarama yapıyor olabilir
Windows defender, windows ile birlikte gelen antivirüs koruma yazılımıdır kısaca antivirüs diyebilirizwindows defender nedir hocam aydınlatır mısın
Windows defender, windows ile birlikte gelen antivirüs koruma yazılımıdır kısaca antivirüs diyebiliriz
Normal bir antivirüs seviyesinde işte aga bilmiyon mu? fazla ram yemez 50-100 mb arası ram yiyor arada tarama yapıyor windows güvenliğinden korumayı devre dışı bırakabilirsin.fazla ram yiyor mu o yada güzel antivirüs mü
Normal bir antivirüs seviyesinde işte aga bilmiyon mu? fazla ram yemez 50-100 mb arası ram yiyor arada tarama yapıyor windows güvenliğinden korumayı devre dışı bırakabilirsin.
Tamam bak HD Tune programı ile tarama yaptın mı bad sector olabiliranladım hocam sağolasın ama halen %100 oluyor devre dışı bıraktım şimdi
Tamam bak HD Tune programı ile tarama yaptın mı bad sector olabilir