disk%100

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
SSD indirmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. 16 mb önbelleğe sahip samsung hdd kullanıyorum arka plan uygulamaları başlangıç uygulamaları çöpleri ve defender'ı devre dışı bırakınca Disk %100 olmuyor rahatlıyor herkese tavsiye ederim.
Post automatically merged:

Kanka diski çözdün herhalde oyun diyorsun ama merak etme spotify gibi programlar müzik için sende farkındasındır zaten müzik çalarken drop falan yaşamadım ben pek kasacağını sanamam oyunun.
ssd indirilen birşey olmamakla beraber günümüz dünyasında windows8 ve üzeri özellikle win10 kullanan bir birey hdd kullanıyorsa sıkıntı yaşamamak için bilgisayarı bitkisel hayattan çıkarmamalı.
özetle günümüz uygulamalarını kullanmak tam anlamıyla bilgisayar kullanabiliyor olmak istiyorsanız "bana hdd yeter" deme lüksümüz malesef ki yok
bu bir sıkıntı değil günümüzda yeniliklerin/programların sata hddlerden(ide den bahsetmiyorum bile) gömleklerce üstün olmasındandır

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben de opera kullanıyorum ara sıra Diskini yiyor ama Chrome kadar yiyemez asla ve düşer yani pek sıkıntı yapma

Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
ssd indirilen birşey olmamakla beraber günümüz dünyasında windows8 ve üzeri özellikle win10 kullanan bir birey hdd kullanıyorsa sıkıntı yaşamamak için bilgisayarı bitkisel hayattan çıkarmamalı.
özetle günümüz uygulamalarını kullanmak tam anlamıyla bilgisayar kullanabiliyor olmak istiyorsanız "bana hdd yeter" deme lüksümüz malesef ki yok
bu bir sıkıntı değil günümüzda yeniliklerin/programların sata hddlerden(ide den bahsetmiyorum bile) gömleklerce üstün olmasındandır
Ban ssd'yi anlatmana gerek yok hocam biliyorum gerekli olduğunu, belliki arkadaşın durumunu bilmiyoruz bütçesi var mı yok mu? direkt olarak ssd al demekle olmaz bence tabiiki güncel oyunlar için ssd şart ama HDD ile'de kullanılabiliyor şu an kullanıyorum win 10 HDD ile, gereksiz programlar problem.

şu ccleaner bana tanıdık geliyo telefonda da mı var o uygulama
Ne telefonu kral bilgisayarına indirip kurmalısın 25 MB boyutu var.

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Ban ssd'Yi anlatmana gerek yok hocam biliyorum gerekli olduğunu, belliki arkadaşın durumunu bilmiyoruz bütçesi var mı yok mu? direkt olarak ssd al demekle olmaz bence tabiiki güncel oyunlar için ssd şart ama HDD ile'de kullanılabiliyor şu an kullanıyorum win 10 HDD ile, gereksiz programlar problem.

Ne telefonu kral bilgisayarına indirip kurmalısın 25 MB boyutu var.

hemen kuruyorum hocam 1sn kaybolma da yardımcı olursun

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
1 - an option and try to defrag and clean disk.
2 - use crystal disk info to check the health of your HD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...