Disk Birleştirme Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, SSD almıştım onu taktım bilgisayara sonra işletim sistemeni SSD'ye kurmak için format atmaya geçtim. Disk biçimlendirme ekranında ben HDD'de C'yi biçimlendirdim içinde işletim sistemi vardı, daha sonra SSD'ye kurulum gerçekleştirdim. Şimdi ben HDD'de olan C ile D'yi birleştirmek istiyorum ama olmuyor resim gözüken 499 GB alan eski C idi 460 GB ise eski D diğer o mavi alanlar kurtarma bölümlerine zaten bir şey yapılmıyor yardımcı olabilir misiniz ben 1 TB'lik HDD'mi komple D olarak kullanmak istiyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Aynı sorun benim 1tb lık hardiskimde de oluyor biraz araştırma sonucu tekrardan formatlamam gerektiğine karar verdim yazılımsal bir problem çünkü internettede bir çözüm bulamadım eğer bilgisayarına bir şey yüklemediysen usb den değil bilgisayarın win10 ve win8 de bulunan sıfırlama var ayarlar kurtarma kısmında görebilirsin biraz uzun sürüyor ama işe yarıyor en son öyle birleştirmiştim işe yarayabilir

Süper Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
gpt ve mbr olarak iki disk seçme yöntemi bulunmakta buna göre sende depolama için yapacaksan mbr olarak deneyebilirsin geçmişte buna benzer bir sorunum olmuştu bu yöntemle çözüldü

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
daha önce orjinal sistem yada uefi format atıldığı için küçük küçük alanlar kalmıs baştan format atacaksın kople sileceksin yoksa birleşmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...