Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar bugün fivem indirmeye karar verdim.Bilgisayarımda ise 115 GB lık yer var ama yüklü oaln 2 oyun var 2 side 500 mb ha bitaneside 10gb o kadar disk 256 gb ne yapabilir yardım edermisiniz canım sıkılıyor.
Adım 1: Bilgisayarım'ı açın, C sürücüsüne sağ tıklayın ve "Özellikler" i seçin. Adım 2: Disk özellikleri penceresinde "Disk Temizleme" düğmesini tıklayın. Adım 3: Silmek istediğiniz geçici dosyaları, günlük dosyaları, Geri Dönüşüm Kutusu'nu ve diğer gereksiz dosyaları seçin ve "Tamam" ı tıklayın.
Yeni ssd satın alip takarak bu işi çözersin aksi halde bu durumda oyun oynamak mümkün olmayabilir çünkü diskte yer yoksa bilgisayar zorlar kasma donma gibi şeyler yapabilir.
Aynı sorun bendede vardı eğer steamdan bir indirmeyi yardıa bıraktıysan kütüphaneden sil onlarda yer kaplıyor indirmediğin hald eben çok araştırdım sonradan uldum bi dene istersen