Disney Plus | Netflix'e Rakip mi Geldi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zihnim bu şehirden bu devirden çok uzakta
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
netflix epey kökü sağlam hale geldi rakip olacağını düşünmüyorum disneyin

L4G

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Netflixin tahtını alamaz

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Disney’in uzun bir süre önce duyurduğu Netflix’e ciddi rakip olması beklenen dijital TV platformu Disney Plus yayın hayatına 12 Kasım itibarıyla başladı.
İşte, Netflix’in sıkı bir rekabete girmesi beklenen yeni platformun öne çıkan özellikleri:

Disney Plus, 12 Kasım’da aktif hale geldi. Henüz Türkiye’de kullanıma sunulmayan platformu, aylık 6.99 dolara, yıllık ise 69.99 dolardan abonelerine sunuyor.
Online TV alanına girmesiyle birlikte rekabetin iyiden iyiye kızışması beklenirken, Netflix dahil diğer platformları büyük bir mücadele bekliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 38514

Peki, Disney Plus ilk etapta hangi içerikler kullanıcılara sunuluyor?

Walt Disney Animation Studios’un Walt Disney İmza Koleksiyonu’ndan, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Güzel ve Çirkin, Pinokyo, Aslan Kral, Küçük Denizkızı, Külkedisi ve daha fazlası.
Tüm zamanların en yüksek hasılat yapan dört filminden üçü: Yenilmezler: Endgame, Avatar ve Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor.
Ve çok sevdiğimiz Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı, Galaksinin Koruyucuları, Yenilmezler, Demir Adam 3 gibi Marvel filmleri.
Ayrıca 11 yıllık Emmy Ödüllü The Simpsons serisinin otuz sezonu.

Disney Plus, 31 Mart 2020 tarihinde İngiltere başta olmak üzere İspanya, Almanya, Fransa ve İtalya’da aktif hale geldi.
Bu platform Netflix'e gerçekten rakip olabilir mi? Fiyat ve konu hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda belirtin.
Öyle hemen rakip olamaz. Dizileri çekecek felan anca öyle

HAYAT CESURLARI SEVER
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bence yanından bile gecemez netflixin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Disney’in uzun bir süre önce duyurduğu Netflix’e ciddi rakip olması beklenen dijital TV platformu Disney Plus yayın hayatına 12 Kasım itibarıyla başladı.
İşte, Netflix’in sıkı bir rekabete girmesi beklenen yeni platformun öne çıkan özellikleri:

Disney Plus, 12 Kasım’da aktif hale geldi. Henüz Türkiye’de kullanıma sunulmayan platformu, aylık 6.99 dolara, yıllık ise 69.99 dolardan abonelerine sunuyor.
Online TV alanına girmesiyle birlikte rekabetin iyiden iyiye kızışması beklenirken, Netflix dahil diğer platformları büyük bir mücadele bekliyor.

Ekli dosyayı görüntüle 38514

Peki, Disney Plus ilk etapta hangi içerikler kullanıcılara sunuluyor?

Walt Disney Animation Studios’un Walt Disney İmza Koleksiyonu’ndan, Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler, Güzel ve Çirkin, Pinokyo, Aslan Kral, Küçük Denizkızı, Külkedisi ve daha fazlası.
Tüm zamanların en yüksek hasılat yapan dört filminden üçü: Yenilmezler: Endgame, Avatar ve Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor.
Ve çok sevdiğimiz Kaptan Amerika: Kahramanların Savaşı, Galaksinin Koruyucuları, Yenilmezler, Demir Adam 3 gibi Marvel filmleri.
Ayrıca 11 yıllık Emmy Ödüllü The Simpsons serisinin otuz sezonu.

Disney Plus, 31 Mart 2020 tarihinde İngiltere başta olmak üzere İspanya, Almanya, Fransa ve İtalya’da aktif hale geldi.
Bu platform Netflix'e gerçekten rakip olabilir mi? Fiyat ve konu hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda belirtin.
kardeş ben olsam hiç bunlara para vermem ver 150 tl al sana iptv hepsini kapsıyor futbol sinema ne ararsan önerimi dikkate al bunlara ne para ver ne abone ol boş hepsi platformların piri iptv :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Punisher dizisinin netflixte iptalinden sonra burada devam edeceğini duyduğumdan beri gözümde yer etmiştir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Disney + uzun süre rakip olamaz ama ayırdığı bütçeden disneyinde kendine pek güvenmediği anlaşılıyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Netflix disneyi düşürmeyecek, en azından disney ilk şirketlerden biri olduğu için, netflix'te olmayan Oscar'ı kazanan birçok iyi filmi var, geliri büyük ölçüde azaltıyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bence disney de izlenebilecek tek dizi mandalorian (benim fikrim)

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
olabilir ama geç kaldılar 1-2 sene geçemezler gibi netflixi ama sonrası belli olmaz

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ben adını bile yeni duyuyorum. Netflix aştı kendini bakalım yetişebilecek mi :)

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sanmıyorum, fakat ikisi de izlenebilir

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Disney plus henüz Türkiyeye neden gelmediğini de anlamış değilim.

Zafer Doğan
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Netflix iyi gidiyorda çoğu filmi içinde barındırmıyor ama bazı filmleri yayınlamada anlaşma sağlıyamıyor diğeri biraz zor tutar zamana bağlı birazda

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
rakip olur mu bilmem ama netflix i geçemez sanmam öyle bir şey :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
zor ya netflixde daha çok geniş konu film dizi arşvi konusu var geçmesi zor

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Çok garip bir platform netflix kullanıyorum ama nedense beni çeken AA çok sardı dediğim dizi sayısı 20/30 geçmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...