Kanka elite, sex education, arrow, dark, ragnarok bunlar güzel dizilerArkkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler dilerim . Malum günümüzde önemli ölçüde yaşantılarımızı kısıtlayan bir virüs bulunmakta ve hepimizi evlerden çıkarmamakta. Bu yüzden çoğumuz bilgisayar oyunları filmler gibi eğlence amaçları şeyleri yapmaktayız. Sizden beğendiğiniz ve ısrarla önerdiğiniz filmleri veya dizileri söylemenizi isteyeceğim hem belki benim gibi başkaları da çıkar ve onlara da yardımcı oluruz . Teşekkürler
Dizi dışında film önerisi varmıKanka elite, sex education, arrow, dark, ragnarok bunlar güzel diziler
Witcher önerirmisinDoctor Who Teen wolf Fringe Merlin Brooklyn Nine-Nine Bunlar güzel diziler
Ne tarz filmlerden hoşlanırsın broDizi dışında film önerisi varmı
Witcher oyununu oyunadım dizisini izledim baya güzel izlemelisin kesinlikleWitcher önerirmisin
Witcher ın ne oyununu ne kitabını okudum diziyi anlarmıyımWitcher oyununu oyunadım dizisini izledim baya güzel izlemelisin kesinlikle
anlarsın güzek işlemişler dizide herkesin anlayacağı şekildeKnk sonunda ters kose yapan suç filmi aksiyon gerilim olağan dışı senaryo içeren anladın sen
Post automatically merged:
Witcher ın ne oyununu ne kitabını okudum diziyi anlarmıyım
Bir başlıyim o zaman peki bilmem gereken ufak ayrıntılar varmianlarsın güzek işlemişler dizide herkesin anlayacağı şekilde