Dizi film önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jim Hopper
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar netflixte önereceğiniz dizi film varmı acaba ?
Sevdiğim dizi filmler şöyle ''Stranger things,Daybreak,Control Z,Elite,Sex educaion'' Okulda geçen gençlik dizi filmleri varsa öneririseniz sevinirim iyi forumlar.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Prison Break- Aşk101( İçinde benimde oynadığım bir dizi yardımcı dublor olarak) Benimde yeni başladığım Under The dome fakat netflixde değil.

Jim Hopper
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Prison Break- Aşk101( İçinde benimde oynadığım bir dizi yardımcı dublor olarak) Benimde yeni başladığım Under The dome fakat netflixde değil.
Teşekkürler kanka, Prison break izlemedim henüz ama listeme ekledim bakarım hoşuma giderse izlerim, Aşk101'ide pek sevemedim bilmiyorum nedenini teşekkürler değerli yorumun için.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Teşekkürler kanka, Prison break izlemedim henüz ama listeme ekledim bakarım hoşuma giderse izlerim, Aşk101'ide pek sevemedim bilmiyorum nedenini teşekkürler değerli yorumun için.
Prison beni çok sardı baya iyiydi kesinlikle tavsiye ediyorum. Aklımda geldikce yardımcı olurum dizi-film konusunda

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Peaky Blienders, Aşk 101 aklıma şuanlık bu kadar geliyor bide breaking bad var ama şiddetle peaky'i izlemeni öneririm çok güzel bir dizi 2021 de yeni sezonu geliyor gayet sürükleyici

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
I have never seen peaky blinder, ive been wanting to check it out thoe, maybe after im done watching "the boys"

trust me if u like super hero movies/shoes u will love the boys

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Peaky blinderse karşı ön yargılıyım aslında biraz. Bir kaç bölüm bakarım sararsa izlerim kanka.
İlk bölümleri çok sarmaz asıl mevzu 12- 13'de başlıyor kanka eğer sıkılmadan izlersen çok efsane bir dizi fakat hatırlamıyorum ilk sezonda bir yerde çırıl çıplak bir kız vardı masada onu söyleyeyimde hazırlıklı ol ortam içerisindeysen falan :D

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "Share Khan, post: 3265628, member: 1202322"]
The first episodes are not very much, the main issue starts at 12-13, dude, if you watch it without getting bored, it is a very legendary series, but I don't remember there was a naked girl somewhere in the first season, let me tell her, be prepared if you are in the environment or something. :D
[/ QUOTE]

Thanks for the advice

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
How to get way with murderer, suits, I really like these series

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...