Teşekkürler kanka, Prison break izlemedim henüz ama listeme ekledim bakarım hoşuma giderse izlerim, Aşk101'ide pek sevemedim bilmiyorum nedenini teşekkürler değerli yorumun için.Prison Break- Aşk101( İçinde benimde oynadığım bir dizi yardımcı dublor olarak) Benimde yeni başladığım Under The dome fakat netflixde değil.
Sevdiğim tarzlarda değil kanka ya teşekkürler yine yorumun içinde yukaradakilere benzer varsa beklerim mesajınıthe witcher önerebilirim
Prison beni çok sardı baya iyiydi kesinlikle tavsiye ediyorum. Aklımda geldikce yardımcı olurum dizi-film konusundaTeşekkürler kanka, Prison break izlemedim henüz ama listeme ekledim bakarım hoşuma giderse izlerim, Aşk101'ide pek sevemedim bilmiyorum nedenini teşekkürler değerli yorumun için.
O Tarz sevmiyorum kanka yukarıda belirttiğim şekilde bildiğin varsa özelden mesajını bekliyorum :3breaking bad
Peaky blinderse karşı ön yargılıyım aslında biraz. Bir kaç bölüm bakarım sararsa izlerim kanka.breaking bad is one of my favs too
İlk bölümleri çok sarmaz asıl mevzu 12- 13'de başlıyor kanka eğer sıkılmadan izlersen çok efsane bir dizi fakat hatırlamıyorum ilk sezonda bir yerde çırıl çıplak bir kız vardı masada onu söyleyeyimde hazırlıklı ol ortam içerisindeysen falanPeaky blinderse karşı ön yargılıyım aslında biraz. Bir kaç bölüm bakarım sararsa izlerim kanka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?