Dizi önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
eline koluna sağlık valla tam izlemekleri yazmışsın
Post automatically merged:

varsa iyi filmler göndersene
Scarface - Batman Dark Knight - The God Father( bu dizi değil yeni aklıma geldi) - Fight Club - Yüzüklerin Efendisi serisi - İnception - İnterstellar - memento - gren mile - matrix üçlemesi - taxi driver - İndiana jones serisi - Karayip korsanları serisi - 3:10 To YUMA - Prestij - Bir zamanlar amerika - amerikan psycho - the machinist - the fighter - ı am legend - ikizler projesi - siyah giyen adamlar serisi - hancock - constantine
şu an aklıma gelenler bunlar devamı sonraya inş

evett gelelim benim gözümde dünyanın en iyi 5 filmi
İnception ( aga bunu bir izle var ya üfff diyorumm ya, christopher nolan'ın en iyi yaptığı başyapıt. Her dakikası ayrı güzel.
İnterstellar ( ön yargıyla yaklaştığım bir çok filmden bir tanesidir kendisi, ama izlersen sana karşılığını fazlasıyla alırsın. Çok tatmin edici.
matrix ( Benim gözümde dünyanın en iyisi başka bir şey demeye gerek yok.)
prestij ( filmin her dakikası güzel ama, hele bir sonu var tam bir shit dedirtmelik son.)
fight club ( bunu izlemeyen de ne bileyim)

"alternatif": 3:10 to yuma( izle, pişman olmazsın)

en sevdiklerim şu şekilde:
Scarface(alpacino der susarım) - constantine( çok iyidir ama 2. filmi 1. filminden 20 yıl sonra çıktığı için biraz moral bozucu.) - amerikan psycho - memento( Film baştan sona değil, sondan başa olduğu için mükemmel ötesi bir şey olmuş. İlk izlediğimde beynimden dumanlar çıkmıştı, o yüzden tavsiyem 2 kere izlemendir.)-
batman dark knight - yüzüklerin efendisi( kanka bu film'i ailenle izle eğer ki izlemediysen, çok keyif alırsınız.) - karayip korsanları( hayatım boyunca izlediğim en komik/eğlenceli filmdir, bu filmide ailenle izlemeni öneririm çok eğlenirsiniz.) - Red Note ( izlenir eğlencelidir, içinde kalleşlik vardır) - taxi driver

evet kanka benlik bu kadar eğer ki komedi tarzı filmler izlemek istersen dwayne johnson filmlerini izlemeni öneririm çok iyidir.

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
The punisher kısa bir dizi bence ama baya güzel

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
to the lake, salgın teması seviyorsan baya güzel

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kurtlar vadisi ve Breaking bed ikiside izlemesi keyifli diziler

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ne tür dizi seviyon ona göre öneride bulunalım

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Birazcık eskimiş olsa da La casa de papel izleyebilirsin sarar.

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
twd, yeni bişey arıyosan pearl güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...