arka sokaklarthe100 vikingler tarzı dizi önerebilecek varmı çok güzel dediği keşke unutup bir daha izlesem falan dediğiniz dizi önerilerini bekliyorum
Prison break, Breaking bad, La casa de papel, NARCOS....the100 vikingler tarzı dizi önerebilecek varmı çok güzel dediği keşke unutup bir daha izlesem falan dediğiniz dizi önerilerini bekliyorum
breaking bad bence abartıldığı kadar da iyi değil ya walterın suratı mezarlık gibi dizinin 1/3 walterin yavaş hareket eden suratıBreaking Bad knk şuanda unutup izlemek istiyorum
izledim kankam bunu da son sezon çöp ettiler diziyiThe Rain izle çok güzel
bb yi bende başlarda sıkıcı bulduğum için izlemedim prison break mükkemmeldi scofield çok iyi oyuncubreaking bad bence abartıldığı kadar da iyi değil ya walterın suratı mezarlık gibi dizinin 1/3 walterin yavaş hareket eden suratı
Post automatically merged:
prison break gelmiş geçmiş en iyi dizidir ama zaman aglısının dışına çıkıp geleceği ve geçmişi büken dizi blacklisttir bi şans verin
başlarını bunun da sıkıcı buldum ilk 5 bölüm falan sonradan açılıyor mu dizi ?Twd serisine bakabilirsin gerçekten başyapıt
Tabii ki evet birazcık sıkacak tabii ki o yüzden izlemeye devam etizledim kankam bunu da son sezon çöp ettiler diziyi
bb yi bende başlarda sıkıcı bulduğum için izlemedim prison break mükkemmeldi scofield çok iyi oyuncu
başlarını bunun da sıkıcı buldum ilk 5 bölüm falan sonradan açılıyor mu dizi ?
the100 vikingler tarzı dizi önerebilecek varmı çok güzel dediği keşke unutup bir daha izlesem falan dediğiniz dizi önerilerini bekliyorThe Vikings