İki sezonunu da izledim tam beklentimi karşılamadı ama böyle mitolojik diziler başka varsa söyleyebilir misin?Ragnarok
Kanka naptinFounder Othman
Bd bitti de punisher'ın ikinci sezonundayım ama onu da izlemeye aşırı üşeniyorum başka bildiğin varsa söyleyebilir misin?bilim kurgu değil de punisher veya breaking bad izlemeni tavsiye ederim dostum
punisherı kesinlikle bitir kanka çok güzelİki sezonunu da izledim tam beklentimi karşılamadı ama böyle mitolojik diziler başka varsa söyleyebilir misin?
Post automatically merged:
Kanka naptin
Post automatically merged:
Bd bitti de punisher'ın ikinci sezonundayım ama onu da izlemeye aşırı üşeniyorum başka bildiğin varsa söyleyebilir misin?
Bakıcam kankim teşekkürler.punisherı kesinlikle bitir kanka çok güzeldizi çok izlemem ama tepenin gözlerini izle kanka film kendisi ama çok güzel
![]()
sorun değil dostum better call saul izleyebilrisin yada al capino mu ne breaking bad yapımlarını onlar da çok iyi tavsiyemdirBakıcam kankim teşekkürler.
Tam ben tavsiye edicektim.sweet home
Sweet home'un mangasını da okumayı düşünüyodum ama bi türlü zaman bulamiyodum. Teşekkürler hatirlatma için bakicam.Tam ben tavsiye edicektim.
Weednesday izleye bilirsin dostum.
İyi ki hatırlattın bende önceden okumuştum şimdi yeniden başlıyayım.Sweet home'un mangasını da okumayı düşünüyodum ama bi türlü zaman bulamiyodum. Teşekkürler hatirlatma için bakicam.