bunun bende farkındayım ama eskiden edit cookie diye bir programla giriyordum simdi giremiyorum programı fixleldiler galiba bence hala girmek mümkünHesap bularak kullanabilirsin bunun dışında o filmleri paylaşım yasak. Zaten paralı oldukları için bu programlar mevcut film yapımcıları henüz yeni film çıkarttıkları için filmden kazançları yüksek ve bunu bilinmedik kişiler kullansın onlarda kazansın istemiyorlar, netflix ve blutv'de filmleri satın alıyor.
İzlenebilir fakat geç izlersin örneğin supernatural in 12. Sezonunun 1. Bölümü yayınlandığında sen hala 11. Sezon başında olabilirsinbunun bende farkındayım ama eskiden edit cookie diye bir programla giriyordum simdi giremiyorum programı fixleldiler galiba bence hala girmek mümkün
Kesinlikle bagacagimKardeşim Diziyo Diye Bir Site Var A-z Her Şeyi Bulabilirsin Şahsen Benim Görüşüm Kaliteli Ve Akıcı
bunun bende farkındayım ama eskiden edit cookie diye bir programla giriyordum simdi giremiyorum programı fixleldiler galiba bence hala girmek mümkün
bana özelden siteyi atma imkanın var mıEvet Cookie fİx Falan Değil Ben Kullanıyorum Güncel Cookie Kod Girmen Gerekli Sadece
bana özelden siteyi atma imkanın var mı
blutv sistemini çok iyi geliştirmiş börüyü izlemek için almıştım ve bir türlü bölümleri indiremedim bir çok program vs. vs. denedim iniyor ancak parazitli bu arada internetim kötü değil siteden kaynaklı
Kanka sana zahmet tüm bölümlerini atarmisinAynen Çok İyi Yapmışlar İstiuorsan Ben Sana Atabilirim Börüyü