Breaking Bad güzelde 4.sezondan sonra sıkıldım izlemeyi bıraktımDostum bence Breaking Bad e başlamalısın dizi çok güzel.
bende 4. sezondayımda hiçte sıkılmadımBreaking Bad güzelde 4.sezondan sonra sıkıldım izlemeyi bıraktım
zevk meselesi tabi ama bence dizi çok yavaş ilerliyor bu nedenle sıkılıyor insan. Sıkıcı bölümler kalksa 3 sezona falan düşer bence.bende 4. sezondayımda hiçte sıkılmadım
ozaman kork filmi önereyim Leather FAce çok güzel aksiyonlu.zevk meselesi tabi ama bence dizi çok yavaş ilerliyor bu nedenle sıkılıyor insan. Sıkıcı bölümler kalksa 3 sezona falan düşer bence.
Bilmiyorum izlemedim ama izleyeceğim sağolozaman kork filmi önereyim Leather FAce çok güzel aksiyonlu.
Spartacus ,vikingsNetflix veya Disney Plusta olan yada başka yerlerde izleyebileceğim dizi/film önerisi varmı?
Game of thrones uzun diye izlememiştim ama onada bakarım sağolSpartacus ,vikings
Game Of thrones desem izlemişssindir kesin
merlin diye bir dizide var dı onada bakabilirsinGame of thrones uzun diye izlememiştim ama onada bakarım sağol
knk o ne üzerine yani konusu ne belki bende izliyebilirimSupernatural izlemediysen kesinlikle öneririm . aksiyon bilimkurgu 15 sezonluk bir dev kendisi uzun bir süre götürür seni