homeland de güzelGayet hoş bir dizi lafım yok ama ilk sezon kadar yükseltmedi beni
homeland de güzelGayet hoş bir dizi lafım yok ama ilk sezon kadar yükseltmedi beni
6 underground dı mutlaka izle dostumNotlarıma aldım teşekkürler
Varmı önereceğin türk dizisihomeland de güzel
yok kardeşim ben izlemem sadece sordumVarmı önereceğin türk dizisi
Başta profesörün soyduğu darphane efsaneGayet hoş bir dizi lafım yok ama ilk sezon kadar yükseltmedi beni
Post automatically merged:
Olabilir neden olmasın. Örneğin Behzat Ç izledim çok iyiydi
Herkesi zaten o sezon bağladı benceBaşta profesörün soyduğu darphane efsane
Kesinlikle önerebilirsin şu günlerde yapılacak çok şey yok kardeşim.Aksiyon gerilim argo film mi çok önerebilirceğim
Aynen dostum bu diziyi bitirdim se# educationa 3. Sezona geccem❤Herkesi zaten o sezon bağladı bence
İzledim onu da bu arada onun bir filmi vardı. Almanlarla olan savaşı anlatan neydi o kod çözdüğüşerlok holms izle oda güzel
Se-- educitionu pek beğenmedim açıkçasıAynen dostum bu diziyi bitirdim se# educationa 3. Sezona geccem❤![]()
enigma kardeşim o ne alaksı var şerlok laİzledim onu da bu arada onun bir filmi vardı. Almanlarla olan savaşı anlatan neydi o kod çözdüğü
he anladım film olarak extraction izleOrdaki karakter oynuyor. Oda güzel tavsiye ederim
Bir göz ucuyla baktım. Çok sarmadıaşk 101 de cok güzel
Mirage (2018)Kesinlikle önerebilirsin şu günlerde yapılacak çok şey yok kardeşim.
Notlarıma aldım teşekkğr ederimMirage (2018)
Don't Breathe (2016)
Annihilation (2018)
Polar kesinlikle izlemelisin
Triple frontier bunu da izle dostum la casa de papel gibi izle dostum bunları❤❤
Netflixten ayrı olarak
Aquman