- Konuyu başlatan
Seçkin Üye
Çok yavaş ilerliyor dediler. O yüzden diyorum.kardeşim bu dediğini duymamış olayım 9.5 puan olan bir dizi den bahsediyoruz
Çok yavaş ilerliyor dediler. O yüzden diyorum.kardeşim bu dediğini duymamış olayım 9.5 puan olan bir dizi den bahsediyoruz
yavaş ilerliyor ama sonradan arap atı gibi açılıyorÇok yavaş ilerliyor dediler. O yüzden diyorum.
yavaş ilerliyor ama sonradan arap atı gibi açılıyor
jesse pinkmanOrdaki karakterin ismi neydi efsane rol yapıyor ama beğeniyorum. Birde esrarkeş var sürekli paramı ver diyen.
Zaten başka da pek başrol yok gibijesse pinkman
walter white var izlediğin dizi hakkında böyle konuşma aç izle sadceZaten başka da pek başrol yok gibi
Sindererek izlemenin tadı ayrı. Bu dizi haricindenne önerirsin.senle ne tartışacam diziden kafanı kaldıramayacaksın bile
bu dizi harince better caul saul var breaking baddeki avuklatının filmi belli bir kesime göre bu dizi breking badden daha iyi diyorlarSindererek izlemenin tadı ayrı. Bu dizi haricindenne önerirsin.
Duymuştum evet ama bu diziden sonra izlenir ancak.bu dizi harince better caul saul var breaking baddeki avuklatının filmi belli bir kesime göre bu dizi breking badden daha iyi diyorlar
the 100 güzelDuymuştum evet ama bu diziden sonra izlenir ancak.
The 100 bitirdim başka öner kardeşim diziler konusunda fikrini almak hoş.the 100 güzel
Teşekkürlerr izleyeceğimDİZİLER
Prison Break
Dexter
La case de papel
Homeland
FİLMLER
Extraction
John Wick serisi
Yeşil Yol
Sizlerinde tavsiyelerini bekliyorum.