Dizüstü bilgisayar mı yoksa masaüstü bilgisayar mı tercih edilmeli?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Knk pc ile napcana bağlı normal oyun felansa diz üstü de alsan yeter sana ama kapsamlı birşey lazımsa masa üstü al

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Dostum sürekli oyun oynursan tabiki diz üstü alma amacın sürekli oyun oynamak değilse ben diz üstünü tercih ederdim

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
seyahat çok sık ediyorsan laptop, evde takılıyorsan masaüstü olayı bu kadar basit tamamen sana bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Tercihini masaüstü bilgisayardan yana kullan. Hem daha F/P olacaktır hemde Laptopa oranla ucuz olmasının yanında ileriye dönük değiştirilebilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bilgisayarınızı düzenli olarak evden çıkarmanız gerekiyorsa, laptoptan vazgeçmeniz mümkün değil. Ancak çoğu kullanıcı, laptopu daha küçük olduğu için satın alıyor. Bu kullanıcılar, laptoplarını neredeyse her zaman ofis veya evinde masanın üzerinde bırakıyor.
Laptoplar, masaüstü PC'lerden daha az güç tüketiyorlar. Sahip oldukları pil ise elektrik dalgalanmalarında veya kesintilerinde işinizi kaybetmenizi engelliyor.
yani bu zamanda laptop kullanmak daha mantıklı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dizüstü bilgisayar ve masaüstü bilgisayarın her birinin kendi avantajları ve dezavantajları vardır. Tercih etmeniz gereken bilgisayar türü, ihtiyaçlarınıza, kullanım şeklinize ve taşınabilirlik gereksinimlerinize bağlı olarak değişebilir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sabit duruyorsan masaustu tercıh edebılırsın daha performanslı genelde dızustunu sabıt evde durmayan kısıler alıyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben masaüstünü tercih ederim daha iyi teşekkürler

Javasc okyanustu ben de korsan
Süper Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Masa üstü bence her türlü daha giderli oluyor.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Yıllardır masaüstü kullandım, laptop aldım sonrasında bir kere bile yerinden kimildatmadim. Performans istiyorsan masaüstü konfor için laptop

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Alright, let's vibe on the laptop vs. desktop dilemma and see why the desktop is droppin' the beat!

Now, laptops are like the nomads of the tech world, sleek and portable, ready to hit the road. They're all about convenience, lettin' you work and play wherever you please. But when it comes to raw power and performance, the desktop takes the crown.

Picture this: a desktop computer, sittin' all confident on your desk like a boss. It's got the swag with its bigger screen, killer graphics, and mind-blowin' processing power. Need to edit videos like a pro? Crunch numbers at warp speed? The desktop's got your back, no sweat.

And let's not forget about the sweet, sweet upgradability. With a desktop, you can pimp it up over time. Swap out components, add more RAM, upgrade your graphics card—customization central, my friend! You're in control, buildin' a powerhouse that suits your needs and future-proofin' your setup.

Plus, the desktop's got mad connectivity. USB ports for days, extra monitors like a multitaskin' maestro, and the potential for expandable storage. You can connect to the world and expand your digital playground without breakin' a sweat.

Oh, and let's talk longevity. Laptops can get all hot and bothered with their compact designs, strugglin' to keep cool and keep on chuggin'. But desktops? They've got room to breathe, keepin' their cool and extendin' their lifespan like champions.

Now, don't get me wrong, laptops have their place. They're the go-to for on-the-go warriors and digital nomads who need that freedom. But if you want the ultimate power, flexibility, and customization, the desktop is where it's at, my friend. It's the heavyweight champ of the tech world, ready to unleash its full potential.

So, drop the mic, choose the desktop, and watch your tech dreams soar to new heights!

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
nasıl kullanacağına bağlı eğer iş içinse laptop almanı tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Kullanım bakımından masaüstü bilgisayar daha mantıklı.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şu zamanda masaüstü bilgisayar dizmek en mantıklısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...