Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dizüstü bilgisayar mı yoksa masaüstü bilgisayar mı tercih edilmeli?
Masaüstü çok daha iyi oluyor ısınma problemi falan yok fakat dizüstü çok rahatlık sağlıyor bir yere giderken götürebiliyorsun başucuna koyabiliyosun birazcık da tercih meselesi yani.
yillardir sorulmus bu soru aslinda cok basit bir cevabi var gezeceksen laptop evdeysen masaustu ama masaustu fiyat performans olarak da daha uygun cunku parcalari laptop gibi kucuk bir cihaza sigdirmaya calismiyorlar
çoğunlukla oyuncu bilgisayarı düşünüyorsan kesinlikle masa üstü ama hafif oyunlar oynarım dışarda da işte de kullanırım dersen diz üstü ben önceden casper i7 bi laptop almıştım coğu oyunda gayet iyiydi sadece ısınınca fan sesi sıkıntısı vardı
Ultimately, the decision between a laptop and a desktop computer comes down to your specific requirements and how you plan to use the device. Both options have their strengths and weaknesses, so consider what matters most to you in terms of performance, portability, and budget.
Çok fazla şehir değişiyosan veya iş gezilerine çıkayorsan laptop öneririm ben yazılımla uğraştım için laptop kullanıyorum sadece oyun oynuyorsan masa üstü kesinlikle daha mantıklı
dizüstü ve masaüstü kullandım eğer çok seyahat eden biriysen kesinlikle laptop al onun harici bütün durumlarda masaüstü daha iyi üstelik ömrü de uzun oluyo
sürekli seyahat eden biriysen git laptop al üniversite falan da dahil olabilir buna ama onun dışında bütün durumlarda masa üstü derim hem ömrü daha uzun olur