Dizüstü bilgisayarım oyun oynarken fpsi 05 e düşürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar lol gibi oyunları oynarken bilgisyarım 05 fps oluyor birden yardım edebilcek varmı (en düşük ayarlarda oynuyorum) sizce bilgisayarımmı kötü yoksa bir sorunmu var?

Ekli dosyalar

• Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    2.9 KB · Görüntüleme: 64
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Isınma sorunu olabilir, içinde toz birikmiş olabilir, bilgisayar tasarruf modunda olabilir veya virüs benzeri bir şey olabilir. en düşük ayarlarda 05 biraz zor bir ihtimal.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar lol gibi oyunları oynarken bilgisyarım 05 fps oluyor birden yardım edebilcek varmı (en düşük ayarlarda oynuyorum) sizce bilgisayarımmı kötü yoksa bir sorunmu var?
knk zaten günümüze göre güzel bir bilgisayarın yok . driverlerin güncel olduğuna emin ol tekrardan kasma sorunu yaşıyorsan fps arttırma taktikleri var youtubedan bakabilirsin

dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
bu hayrı alamet değil kanka normal bir durum gibi görünmüyor başta bi format attıktan sonra donanımsal sorun mu değil mi onu anla eğer yine yaparsa bil ki donanımsal bence donanımsaldır sebebi işlemci veya harddisk olabilir ikisinden biri sıkıntılı senin

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bu hayrı alamet değil kanka normal bir durum gibi görünmüyor başta bi format attıktan sonra donanımsal sorun mu değil mi onu anla eğer yine yaparsa bil ki donanımsal bence donanımsaldır sebebi işlemci veya harddisk olabilir ikisinden biri sıkıntılı senin
banada donanım gibi geldi teşekkürler herkese

arw3n
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yani çok fazla ısınıyordur. bende dizüstü bilgisayar kullanıcısıyım ısınınca arada fps drop yiyorum. gamebooster falan filan bir sürü uygulama var istersen kullanabilirsin. ghz ile de alakalı olabilir. :C benden bu kadar çıkar :(

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bunun sebebi sanırım laptopun çok ısınması ve daha fazla ısınmamak için ekran kartı kullanımı kısması. Bu da dediğin gibi fps droplara sebep oluyor. Laptopunun fan ayarlarını fullemen senin için sorunu çözecektir

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
öncelikle oyunu açıp göver yöneticisinden işlemci bölümünü izle bir dalgalanma varmı sabitmi değerler

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
usta bilgisayarı değiştirme vakti diye düşünüyorum. İmkanın var bir bilgisayar al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...