Hocam şarjda oynayın oyun oyarken fpsiniz tavan yapacaktırArkadaşlar lol gibi oyunları oynarken bilgisyarım 05 fps oluyor birden yardım edebilcek varmı (en düşük ayarlarda oynuyorum) sizce bilgisayarımmı kötü yoksa bir sorunmu var?
şarjda oynamayı da denedim 60 fps sabitliyorum hatta ama birden oyun 05 düşüyor sonra bide 60 oluyor ara ara 05 düşüyor malesef.Hocam şarjda oynayın oyun oyarken fpsiniz tavan yapacaktır
güç seçeneklerinden tam performansa aldınız mı laptopuşarjda oynamayı da denedim 60 fps sabitliyorum hatta ama birden oyun 05 düşüyor sonra bide 60 oluyor ara ara 05 düşüyor malesef.
knk zaten günümüze göre güzel bir bilgisayarın yok . driverlerin güncel olduğuna emin ol tekrardan kasma sorunu yaşıyorsan fps arttırma taktikleri var youtubedan bakabilirsinArkadaşlar lol gibi oyunları oynarken bilgisyarım 05 fps oluyor birden yardım edebilcek varmı (en düşük ayarlarda oynuyorum) sizce bilgisayarımmı kötü yoksa bir sorunmu var?
banada donanım gibi geldi teşekkürler herkesebu hayrı alamet değil kanka normal bir durum gibi görünmüyor başta bi format attıktan sonra donanımsal sorun mu değil mi onu anla eğer yine yaparsa bil ki donanımsal bence donanımsaldır sebebi işlemci veya harddisk olabilir ikisinden biri sıkıntılı senin
buyuk ihtimalle arkadas jarja takmamis performans modu cokta fps etki etmiyorperformans modunu açmayı deneyin kardeşim
öncelikle oyunu açıp göver yöneticisinden işlemci bölümünü izle bir dalgalanma varmı sabitmi değerlerArkadaşlar lol gibi oyunları oynarken bilgisyarım 05 fps oluyor birden yardım edebilcek varmı (en düşük ayarlarda oynuyorum) sizce bilgisayarımmı kötü yoksa bir sorunmu var?
kanka türkçe yazdım?I dont speak english
galiba benim bilgisayarım çöp cünkü bilgisayarın kendi sistemi %30 felan yiyor aradaöncelikle oyunu açıp göver yöneticisinden işlemci bölümünü izle bir dalgalanma varmı sabitmi değerler
usta bilgisayarı değiştirme vakti diye düşünüyorum. İmkanın var bir bilgisayar alArkadaşlar lol gibi oyunları oynarken bilgisyarım 05 fps oluyor birden yardım edebilcek varmı (en düşük ayarlarda oynuyorum) sizce bilgisayarımmı kötü yoksa bir sorunmu var?
10k var daha biriktirmeyi düşünüyorumda yaz tatili gibi alırım heralde ama emin değilimusta bilgisayarı değiştirme vakti diye düşünüyorum. İmkanın var bir bilgisayar al
parça parça alabilirsin güzel indiirmler yakalayabilirsen yaza doğru tavan yapar bunlar10k var daha biriktirmeyi düşünüyorumda yaz tatili gibi alırım heralde ama emin değilim