Her zaman olan bir sorun değil fakat bazen dizüstü bilgisayarım wifi'dan kopup duruyor. Oyun oynarken sinir bozucu olabiliyor. Driverlerim güncel ve bunun dışında ne yapabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
internet sağlayıcınla iletişime geçmen daha sağlıklı olabilir brom o zamanYorumlarınız için teşekkürler.
Driverler güncel ve protokol de aynı şekilde seçili. Şunu fark ettim, bağlantı kopmadan önce pingim tavan yapıyor ve ardından wifi ağından kopmalar ve tekrar bağlanmalar yaşanıyor.
modemin eskiyse de kopabilir wifi güçlendirici işini görebilirHer zaman olan bir sorun değil fakat bazen dizüstü bilgisayarım wifi'dan kopup duruyor. Oyun oynarken sinir bozucu olabiliyor. Driverlerim güncel ve bunun dışında ne yapabileceğimi bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Driverler güncel ve protokol de aynı şekilde seçili. Şunu fark ettim, bağlantı kopmadan önce pingim tavan yapıyor ve ardından wifi ağından kopmalar ve tekrar bağlanmalar yaşanıyor.dostum driverlar güncelse modem arayüzü/paneline girip güvenlik kısmından wpa2/wpa protokolünü seçmeyi deneyebilirsin.
internet sağlayıcınla iletişime geçmen daha sağlıklı olabilir brom o zamanYorumlarınız için teşekkürler.
Driverler güncel ve protokol de aynı şekilde seçili. Şunu fark ettim, bağlantı kopmadan önce pingim tavan yapıyor ve ardından wifi ağından kopmalar ve tekrar bağlanmalar yaşanıyor.
Büyük ihtimalle modemi değiştirmem gerekecek. Yorumların için teşekkürler.internet sağlayıcınla iletişime geçmen daha sağlıklı olabilir brom o zaman