Dizüstü bilgisayarıma harddisk takabilirmiyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar,bilgisayarımın yani eski dizüstü bilgisayarıma harddisk takabilirmiyim bu bilgisayarı babama vereceğim için harddisk gerekiyor

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Takılıyor diye biliyorum.hem vatanda satılıyor notebook için hdd. takılmasa satılmazdı.

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben takılabiliyor diye biliyorum . bir usb gibi takılabiliyor diye biliyorum. galiba taşınabilir harddisk adı arat bulursun .

Cehalet Mutluluktur
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Notebook için ssd boyutlarında harddiskler var onları takabilirsin. Ha ben donanımda değişiklik yapmak istemiyorum veya elimde masaüstü harddiski var diyorsan onlar için de usb dönüştürücü aparatlar var. alır usb portundan bağlar kullanırsın.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Dizüstü bilgisayarlar için küçük boyutlarda harddisk almanı öneririm. Hatta yapabilirsen SSD al. Dizüstü bilgisayarında fazladan harddisk takmak için yer varsa veya boşta oraya istediğin gibi harddisk takabilir ve çıkartabilirsin.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dizüstü bilgisayarlar için küçük boyutlarda harddisk almanı öneririm. Hatta yapabilirsen SSD al. Dizüstü bilgisayarında fazladan harddisk takmak için yer varsa veya boşta oraya istediğin gibi harddisk takabilir ve çıkartabilirsin.
Yani harddiski biçimlendir yapıp onu d diski gibi kullanabilirmiyim

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
takılıyor hatta dvd rom yerine 2 harddisk kullanabilirsin youutubeda videolar var araştırabilirsin

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dediğini tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla cevaplayayım; Evet yapabilirsin. Takmış olduğun 2. Harddiski D: Diski olarak kullanabilirsin.
Peki ya Windows C'de kurulu ben harddisk aldığım zaman bir daha windowsumu kurucam
Post automatically merged:

takılıyor hatta dvd rom yerine 2 harddisk kullanabilirsin youutubeda videolar var araştırabilirsin
Teşekkürler

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Peki ya Windows C'de kurulu ben harddisk aldığım zaman bir daha windowsumu kurucam
Post automatically merged:

Teşekkürler
Kurabilirsin ama C'ye kurulmasını öneririm. D diskine kurmanı önermem. Tabii kurabilirsin ama performans açısından sıkıntı çıkartabilir.

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Dediğini tam olarak anlamadım ama anladığım kadarıyla cevaplayayım; Evet yapabilirsin. Takmış olduğun 2. Harddiski D: Diski olarak kullanabilirsin.
Windows'u nasıl kuracağımı unuttum internette videosunu bulabilirim heralde değil mi :D

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Windows'u nasıl kuracağımı unuttum internette videosunu bulabilirim heralde değil mi :D
Tabii ki bulabilirsin. İnternette sayısız anlatım videoları ve makaleleri var.
Windows 7 kurulumu için "
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
"
Windows 8.1 kurulumu için "
"
Windows 10 kurulumu için "
"

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...