Dizüstü Bilgisayarımın BIOS Güncelleyemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Lenovo Z500 Dizüstü bilgisayarım var ben bunu bir kaç yıl önce windows 10 yapmıştım (o meşhur yükseltme zamanında) şimdi bios güncellemek istedim fakat
1589409625342.png
windows 8.1 e kadar destekliyor ben nasıl doğru biosu yükleyebilirim (şuan ki bios sürümüm 1.18)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
anakartın kendi sitesinde neyse artık orda bios update kodları var cmd ile onlara bakabilirsin dostum

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Lenovo Z500 Dizüstü bilgisayarım var ben bunu bir kaç yıl önce windows 10 yapmıştım (o meşhur yükseltme zamanında) şimdi bios güncellemek istedim fakat Ekli dosyayı görüntüle 42179 windows 8.1 e kadar destekliyor ben nasıl doğru biosu yükleyebilirim (şuan ki bios sürümüm 1.18)

Muhtemelen yukarıda resimde verdiğin BIOS un update programının çalıştığı işletim sistemleri. Yoksa BIOS güncellemeleri işletim sistemine bağlı değildir, tamamen anakartın yazılımı ile ilgilidir. 32 bit ise işletim sistemin ona göre, 64 ise ona göre windows 8 veya 8.1 olanı indirip çalıştırabilirsin bence. Zaten çalışmaz ise sana uyarı verecektir BIOS güncelleme programı.

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bİos pilini cıkarıp tak sonra flash la güncelle knk

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Anakartın hangi markaysa onun orjinal sayfasından güncelleyebilirsin :)

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Lenovo Z500 Dizüstü bilgisayarım var ben bunu bir kaç yıl önce windows 10 yapmıştım (o meşhur yükseltme zamanında) şimdi bios güncellemek istedim fakat Ekli dosyayı görüntüle 42179 windows 8.1 e kadar destekliyor ben nasıl doğru biosu yükleyebilirim (şuan ki bios sürümüm 1.18)
belki driver booster kullan aga o güncelleybilir benimde leptop driver boosterla güncelliyorum pro sürümü var bende sende bulabilirsin pro sürümünü internetten araştırırsan

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
belki driver booster kullan aga o güncelleybilir benimde leptop driver boosterla güncelliyorum pro sürümü var bende sende bulabilirsin pro sürümünü internetten araştırırsan
biosu güncellemez üstelik sende sil o tarz programlar gereksiz veya hatalı sürücüleri kurarak bilgisayarını yavaşlatıp bozabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...